Volgens de politie is de webshop fitness-online.com niet te vertrouwen. Daarom worden consumnten nadrukkelijk afgeraden om hun fitnessspullen bij de winkel in te slaan.

Het LMIO heeft een melding ontvangen over de website www.fitness-online24.com. Uit controle van de website is gebleken dat we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen spreken over malafide website. Dat is gebleken uit:

  • Het LMIO heeft (vooralsnog) geen aangiften tegen de website www.fitness-online24.com ontvangen, toch blijkt de website www.fitness-online24.com misbruik te maken van verschillende bestaande (bedrijfs)gegevens;
  • Volgens Whois staat de domeinnaam per 21-05-2020 geregistreerd;
  • Hoge kortingen / Onrealistische prijzen (te mooi om waar te zijn);
  • Het blijkt dat geldbedragen worden overgemaakt naar een buitenlands Duits bankrekeningnummer, te weten: DE75 7001 1110 6022 3737805 t.n.v. Fitness-Online24;

De website www.fitness-online24.com staat inmiddels vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op de website  www.politie.nl. Daarnaast is er een verzoek verzonden naar de host om passende maatregelen te nemen tegen de website.