Let op! Wij ontvangen opnieuw veel meldingen over een e-mail die zogenaamd afkomstig is van Marktplaats. Hierin staat dat je hebt aangegeven je e-mailadres te willen wijzigen. Dit is phishing.

Wil je je e-mailadres niet wijzigen? Dan dien je volgens het bericht op de bijgevoegde link te klikken. Hier kun je zogenaamd je oude e-mailadres herstellen. Doe er niet aan mee.

Nagemaakte inlogpagina

De link verwijst je naar een nagemaakte inlogpagina. Als je hier inlogt, komen jouw gegevens in handen van oplichters terecht. Zij kunnen in het vervolg jouw Marktplaatsaccount misbruiken om andere mensen op te lichten vanuit jouw naam.

Verwijder het bericht direct!

Klik niet op de link en verwijder het bericht direct uit je mailbox! Heb je al op de link geklikt? Verander dan meteen je wachtwoord en controleer of jouw e-mailadres nog aan je Marktplaatsaccount gekoppeld is. Lukt dit niet, neem dan contact op met Marktplaats.

Stuur valse e-mails door

Opgelicht?! waarschuwt dagelijks voor valse e-mails. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben we jouw hulp nodig. Heb jij een valse e-mail ontvangen? Stuur deze dan naar valse-email@avrotros.nl.

Gerelateerd