Heb je een e-mail gekregen waarin staat dat je bent geselecteerd voor een vip-arrangement bij Center Parcs? Trap hier dan niet in!

Uit naam van Center Parcs wordt een e-mail verstuurd. In het bericht staat dat je bent geselecteerd voor een vierdaags vip-arrangement ter waarde van 1119 euro. Er zouden nog 37 arrangementen beschikbaar zijn. Om deel te nemen, hoef je enkel op een link in het bericht te klikken en je gegevens in te vullen.

Misleiding

Wanneer je in de deelnamevoorwaarden kijkt, staat echter iets anders dan van tevoren wordt beloofd. Je bent niet uitgekozen voor een vip-arrangement, maar kunt deelnemen aan een promotioneel kansspel van het marketingbureau LeadWorld. Daarnaast is de prijs geen vip-arrangement ter waarde van 1119 euro, maar een waardebon van 500 euro.

Andere voorwaarden

In de deelnamevoorwaarden staat ook dat het bedrijf ten alle tijden 'bepaalde onderdelen' van de genoemde voorwaarden kan wijzigen, zonder jou daarvan op de hoogte te stellen. Daarnaast mag het bedrijf naar gelieve met de einddatum van de actie schuiven. Ook mag LeadWorld zowel de prijs als de einddatum van de actie veranderen. Daarnaast zijn ze nergens aansprakelijk voor, ook niet als je de prijs nooit ontvangt. De vraag die opkomt, is of er überhaupt een prijs geleverd wordt.

Sponsoren

Wanneer je aan de actie deelneemt, ga je akkoord met telefoontjes en e-mails van sponsoren. Je kan vervolgens heel veel spam en ongewenste telefoontjes krijgen. Bedenk je dus goed of je dit wel echt wil.

Gerelateerd