Let op! Heb je een e-mail van 'T-Mobile' ontvangen waarin staat dat je betalingstermijn is verstreken? Trap er niet in. Het telecombedrijf heeft hier niets mee te maken. Criminelen proberen je geld afhandig te maken.

T-Mobile zou je nog één kans geven om het verschuldigde bedrag van rond de €45,- te betalen. Indien je dit niet binnen drie dagen doet, zal het bedrag worden verhoogd naar €79,90. Laat je niet om de tuin leiden!

Betalen in bitcoins

In het bericht wordt duidelijk dat je het bedrag dient te betalen in bitcoins. Hieruit kun je concluderen dat het om een valse e-mail gaat. Het telecombedrijf zal haar klanten nooit vragen op deze manier te betalen. Criminelen proberen aan je geld te komen zonder dat zij te traceren zijn.

Advies: ga nooit op deze berichten in!

Wij adviseren je nooit op de berichten in te gaan. Telecombedrijven sturen deze e-mails niet. Heb je tóch een e-mail ontvangen waaraan je twijfelt? Neem dan contact met het desbetreffende bedrijf via de contactgegevens op de officiële website.

Stuur valse e-mails door

Opgelicht?! waarschuwt dagelijks voor valse e-mails. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben we jouw hulp nodig. Heb jij een valse e-mail ontvangen? Stuur deze dan naar valse-email@avrotros.nl.

Gerelateerd