Er is een e-mail in omloop uit naam van Oral-B. In het bericht wordt je verteld dat je geselecteerd bent om een nieuwe tandenborstel van het merk te mogen testen. Je moet echter snel zijn met je aanmelden, voor je het weet is je plaats vergaan. Trap hier niet in, het is een misleidende winactie.

Na het testen van de Oral-B Genius 9000 zou je het product mogen houden. Om je als tester aan te melden, dien je op de button in de e-mail te klikken.

Vul je gegevens niet in

De button verwijst je naar een website waar de eerder benoemde tandenborstel tentoongesteld staat. Daarnaast zijn een aantal vragen zichtbaar die je in moet vullen. Na de vragen ingevuld te hebben wordt er naar je gegevens gevraagd. We adviseren je ten zeerste deze niet te delen. Onderaan de webpagina kun je namelijk lezen dat Oral-B niets met deze winactie te maken heeft. Je kunt de Oral-B Genius 9000 dus niet testen én achteraf mag je het niet houden.

Algemene voorwaarden

Daarnaast staat in de algemene voorwaarden geschreven dat een marketingbureau deze 'winactie' naar je verzonden heeft. Dit bureau wil jouw gegevens doorverkopen aan hun sponsoren. Deze sponsoren willen je op hun beurt lastigvallen met spamberichten en ongewenste telefoontjes.

Spam voorkomen

Opgelicht?! raadt je aan het bericht door de virtuele papierversnipperaar te halen. Door het bericht te verwijderen voorkom je namelijk dat je inbox volstroomt met spamberichten. Meer tips om spam te voorkomen? Lees het hier.

Gerelateerd