SlachtofferWijzer is een laagdrempelige, online wegwijzer die eenvoudig, anoniem en op ieder moment te raadplegen is. SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout, diefstal of oplichting.

Algemene informatie en overzicht hulpverleners

Als je slachtoffer bent geworden dan kom je in een onbekende situatie terecht. In Nederland is hele goede hulp beschikbaar, maar tot SlachtofferWijzer werd opgericht was het voor veel slachtoffers een puzzel waar ze terecht konden voor die hulp. Op deze website en in onze app wordt al deze informatie gebundeld, waardoor je in drie simpele stappen de juiste hulp kan vinden.

SlachtofferWijzer biedt algemene informatie en een overzicht van hulpverlenende organisaties. Bij hen kun je terecht voor praktische, emotionele, juridische of financiële hulp. Via de website kun je bovendien een veilige opvangplek vinden als je in gevaar bent of dreigt te raken, en nabestaanden kunnen met elkaar of professionals in contact komen.

Website: www.slachtofferwijzer.nl