Op vrijdagmiddag 20 oktober is een vrouw in Goes slachtoffer geworden van een babbeltruc. Hierbij is zij beroofd van kostbare sieraden.

Er werd rond 14:00 uur in de middag bij het slachtoffer aangebeld door een voor haar onbekende vrouw. Deze vrouw deed zich voor als medewerkster van de thuiszorg. Hierdoor wist zij binnen te komen. Na een kwartier binnen te zijn geweest, verliet de 'thuiszorgmedewerkster' het huis weer. Hierna kwam de bewoonster erachter dat zij beroofd was en waarschuwde ze direct de politie. De dader is tot op heden nog niet gevonden.

Signalement babbeldief

De vrouw die zich voordeed als een thuiszorgmedewerkster was rond de 25 jaar oud, had een normaal postuur, een blanke huid en zwart opgestoken haar met blonde lokken. Ze droeg die dag een witte broek en een zwarte jas.

Politie zoekt getuigen

De politie in Zeeland vraagt getuigen zich te melden. Heb je rond 14:00 uur iets verdachts gezien in de Bongerd of in een van de omliggende straten in Goes? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Gerelateerd