Dure iPads, smartphones, drones, televisies en laptops. Aan aanbod ontbreekt het niet op stuffstore.nl, maar dan moet je je bestelling wel geleverd krijgen, uiteraard. Volgens de politie is er sprake van oplichting. Koop hier dus niets.

Zoals gebruikelijk heeft het Landelijk Meldpunt Internetoplichting ook ditmaal de nodige redenen om te waarschuwen voor deze site, namelijk:

  • Er is een melding gedaan van oplichting;
  • De website stuffstore.nl maakt misbruik van bestaande bedrijfsgegevens, waaronder een KvK-nummer en adresgegevens;
  • Je kunt alleen contact opnemen met de zogenaamde 'verkoper' via een contactformulier of een verdacht e-mailadres. Het mailadres Klantenservice@Stuffstore.NI eindigt op 'ni' en niet op 'nl', maar door de hoofdletters zie je het verschil alleen als je erg goed oplet. 'Ni' is de extensie van Nigeriaanse domeinnamen;
  • Voor contact of vragen wordt verwezen naar een chat die bij nadere inspectie helemaal niet functioneel blijkt te zijn;
  • Je kunt alleen betalen via een bankoverschrijving, wat uiterst ongebruikelijk is voor een webwinkel.

De website stuffstore.nl staat vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op www.politie.nl. Ook heeft de host van deze website het verzoek gekregen om passende maatregelen te nemen.

Koop hier dus niets.