Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting waarschuwt voor de webshop ruiterhuisrijen.nl.

Dit is een website die schoenen verkoopt voor te lage prijzen. Op de site wordt aangegeven dat het mogelijk is om via i-Deal, Afterpay en creditcard te betalen. Ook zou de webshop zijn aangesloten bij thuiswinkel.org. Deze gegevens kloppen niet. Het is alleen mogelijk om via creditcard een betaling te doen. De mogelijkheden van i-DEAL en AfterPay betalen zijn afwezig. Daarbij is de website helemaal niet aangesloten bij thuiswinkel.org.

De website

Er is zichtbaar gebruik gemaakt van Google Translate, want de teksten op de website kloppen niet. Daarnaast is onder de pagina 'Betaling' zichtbaar dat hier een tekst van een ander bedrijf is gebruikt, waar ook naar verwezen wordt. In deze tekst wordt ook aangegeven dat betalingen via PayPal plaats kunnen vinden. Er zijn geen gegevens van het bedrijf te vinden op het web.

Lijst malafide handelspartijen

Met een aan zekerheid aangrenzende waarschijnlijkheid kan de politie zeggen dat het een malafide webshop betreft. Deze webwinkel is daarom door de politie opgenomen in de lijst van bekende malafide handelspartijen.

Gerelateerd