De politie waarschuwt opnieuw voor malafide klusjesmannen uit Groot-Brittannië. Recentelijk zijn diverse inwoners van Teteringen en omstreken benaderd door de mannen, die aan de deur hun diensten aanbieden.

De klussers bellen aan en bieden schoonmaakdiensten aan. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het schoonmaken van daken, terrassen en stoepen. Hoewel het aanbieden van dergelijke diensten niet strafbaar is, waarschuwt de politie om vooral terughoudend te zijn.

Vaak komen deze klusjesmannen achteraf met extreem hoge rekeningen, omdat bij aanvang van werkzaamheden prijsafspraken niet goed worden vastgelegd. Ook komt het voor dat de werkzaamheden niet of maar half worden uitgevoerd.

Advies

Ga niet in zee met klusjesmannen die aan de deur hun diensten aanbieden. Wil je werkzaamheden laten verrichten, zoek dan een gerenommeerd klusbedrijf. Maak altijd goede afspraken en leg deze ook vast. Word je benaderd en vertrouw je het niet, bel dan de politie: 0900-8844.

Opgelicht?! besteedde al vaak aandacht aan de rondreizende Ierse klusjesmannen. Wil je meer weten? Bekijk dan ons dossier.

Bron: Facebook.com/politiemarkdal

Gerelateerd