Opgelicht?! ontvangt weer meldingen over een e-mail die uit naam van RegioBank wordt verstuurd. Hierin wordt zogenaamd de nieuwe digipas geïntroduceerd. We waarschuwden al eerder voor dit bericht. Wees alert!

In de mail staat dat de bank de nieuwe digipas introduceert. Deze is zogenaamd klantvriendelijker dan je huidige pas. Bovendien is de pas volgens het bericht ook beter beschermd tegen fraude.

Aanvragen

Je kunt de pas volgens de e-mail volledig gratis aanvragen voor 27 oktober. Dit kun je doen door op de link in het bericht te klikken. Maar doe dit niet! Achter deze mail schuilen oplichters die op deze manier aan jouw gegevens willen komen. De bank zal je nooit een dergelijke mail sturen.

Wat te doen?

Heb je deze e-mail ontvangen? Dan adviseren wij je deze meteen naar je prullenbak te verplaatsen. Wanneer je twijfelt aan dergelijke mails, kun je altijd contact opnemen met de echte bank via de contactgegevens op de betreffende website. Ook vind je meer informatie over dit onderwerp in ons artikel over phishing.

Gerelateerd