Let op! Opgelicht?! ontvangt opnieuw meldingen over een e-mail die uit naam van SNS Bank wordt verstuurd. In het huidige bericht staat dat je de nieuwe digi- en betaalpas moet aanvragen. Dit is een phishingmail.

Volgens het bericht heeft SNS de laatste periode te maken gehad met veel cyberaanvallen. Hierdoor zou veel schade zijn ontstaan. Daarom heeft de bank een nieuwe omgeving ontwikkeld die tegen deze frauduleuze praktijken beschermd is. Om hier gebruik van te maken, dien je de nieuwe digi- en betaalpas aan te vragen.

Advies: klik niet op de link!

Het is zogenaamd van belang dat je de nieuwe passen zo snel mogelijk aanvraagt. Dit doe je door op de link in het bericht te klikken. Dit raden wij echter ten strengste af! De bank zal nooit op deze manier naar je gegevens vragen. Criminelen proberen hier op deze slinkse wijze aan te komen. Heb je dit bericht ontvangen? Verwijder het dan direct.

Twijfel je aan de echtheid van e-mails?

Wanneer je twijfelt aan de echtheid van dergelijke e-mails, neem dan altijd contact op met de bank via de contactgegevens op de officiële website. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees hier ons artikel over phishing.

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste alerts? Like Opgelicht?! op Twitter en Facebook.

Gerelateerd