Let op! Opnieuw ontvangen wij veel meldingen over een e-mail die uit naam van Regiobank wordt verstuurd. Hierin staat dat je huidige digipas vervalt. Dit is phishing.

In het bericht staat dat de bank de nieuwe digipas introduceert. Deze is zogenaamd klantvriendelijker en beter beschermd tegen fraude. Daarom is het belangrijk dat je de pas zo snel mogelijk aanvraagt. Als je dit voor 13 januari doet, is het volledig gratis. Je huidige digipas zou 17 januari komen te vervallen. Trap hier niet in!

Phishingsite

Om de nieuwe digipas aan te vragen, dien je op de bijgevoegde link in de e-mail te klikken. Doe dit niet! Deze link verwijst je niet naar de officiële website van Regiobank, maar naar een phishingsite. Criminelen proberen middels deze e-mail aan je gegevens te komen.

Advies: verwijder het bericht!

Heb je dit bericht ontvangen? Verwijder het direct. De bank stuurt je deze e-mails niet. Wij waarschuwden hier al vaker voor. Twijfel je toch aan de echtheid van een soortgelijke e-mail? Neem dan altijd eerst contact op met de bank via de contactgegevens op de officiële website.

Stuur valse e-mails door

Opgelicht?! waarschuwt dagelijks voor valse e-mails. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben we jouw hulp nodig. Heb jij een valse e-mail ontvangen? Stuur deze dan naar valse-email@avrotros.nl.

Gerelateerd