Let op! Er is een e-mail in omloop die zogenaamd van ING afkomstig is. Hierin staat dat je de Mobiel Bankieren App moet verlengen. Trap er niet in en gooi de e-mail weg.

In het bericht staat dat binnenkort de toegang van een- of meerdere apparaten tot je Mobiel Bankieren App vervalt. Om dit te voorkomen zou je de app moeten bijwerken en de toegang tot het apparaat moeten verlengen.

Klik niet op de button!

Om de App te verlengen, dien je volgens de e-mail op de button ‘Mobiel Bankieren App verlengen’ te klikken. Doe dit niet! Het bericht is niet van ING. Criminelen proberen op deze manier aan je gegevens te komen. Hoewel het bericht erg realistisch lijkt, adviseren we je de mail direct uit je mailbox te verwijderen. De bank zal je nooit vragen op deze manier je gegevens bij te werken en te verlengen.

Wil je meer weten?

Ontvang je ook zulke e-mails van je bank? En twijfel je of ze echt zijn? Neem dan altijd contact op met jouw bank via de contactgegevens op de officiële website. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan ons artikel over phishing.

Gerelateerd