De Fraudehelpdesk waarschuwt voor een valse winactie uit naam van KLM die rond gaat via WhatsApp. Laat je niet misleiden!

Al eerder waarschuwden we voor valse winacties die via WhatsApp worden verspreid. Dit keer wordt de naam van vliegtuigmaatschappij KLM misbruikt. Je kan zogenaamd twee 'gratis kaartjes' winnen door op een link in het bericht te klikken. Doe dit niet!

Ongewenste berichten

Wanneer je op de link klikt, kom je terecht op een website waar je meerdere vragen moet beantwoorden. Hierna dien je je gegevens achter te laten. Wij raden dit echter ten strengste af. Deze actie komt niet van KLM. Achter dit bericht zit een organisatie die aan jouw gegevens wil komen. Deze verkopen zij door aan andere partijen die je in de toekomst lastigvallen met spam. Daarnaast is het bij dit soort acties nog maar de vraag of de beloofde prijs daadwerkelijk wordt uitgekeerd. De kans dat dit gebeurt is nihil!

Advies: negeer het bericht

Wij adviseren je niet op dit bericht in te gaan. Je wint geen tickets. Ontvang je een soortgelijk bericht en twijfel je aan de echtheid? Neem dan contact op met het desbetreffende bedrijf via de contactgegevens op de officiële website.

Gerelateerd