Er wordt een e-mail verstuurd door 'IKEA', waarin staat dat je bent geselecteerd om deel te nemen aan een bingo. Pas hiermee op! Nergens staat precies beschreven waar jij jezelf voor opgeeft als je deelneemt.

Uit naam van IKEA wordt een valse e-mail verstuurd, waarin staat dat je kunt deelnemen aan een bingo actie. Het bericht is eigenlijk afkomstig van het bedrijf Adaptive Limited.

Onbekende algemene voorwaarden

In de actievoorwaarden staat dat je enkel het spel kunt spelen als je akkoord gaat met e-mails en telefoontjes van derden. Je kunt dus veel spam en ongevraagde telefoontjes ontvangen. Waar je verder voor tekent, is een raadsel. in de actievoorwaarden staat dat je voor de algemene voorwaarden naar de website moet gaan. Er staat echter geen link naar de website vermeld en als je zelf gaat zoeken, is deze onvindbaar. Hierdoor lijkt het alsof de afzender iets te verbergen heeft voor de consument.

Altijd gewonnen

Zodra je het spel speelt, win je altijd zogenaamd een IKEA waardebon van 500 euro. Dit kan niet. Opgelicht?! adviseert je niet mee te doen met deze actie.

Gerelateerd