Geselecteerd om mee te doen aan een wedstrijd van de NS? Pas op! Er gaat een e-mail rond met een misleidende winactie uit naam van de organisatie.

De NS zou zogenaamd twee kaartjes weggeven voor een treinreis naar een willekeurige kerstmarkt. Het vervoersbedrijf zou je speciaal hebben gekozen om deel te nemen aan de actie. Om mee te doen moet je vijf vragen te beantwoorden, zo valt in de e-mail te lezen.

Algemene voorwaarden

Je komt via de link terecht op een website, waarop de vormgeving en het logo van NS te zien is. Na het beantwoorden van de vragen word je gevraagd jouw gegevens in te vullen. Daarnaast dien je akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Let goed op! Wanneer je dit doet, geef je toestemming dat sponsoren jou in de toekomst mogen benaderen voor diverse acties. Dit betekent dat je veel reclame in je mailbox kunt verwachten. Daarnaast kunnen bedrijven je ook telefonisch benaderen.

Meer informatie?

De afgelopen tijd heeft Opgelicht?! vaker gewaarschuwd voor misleidende winacties. Meer weten? Bekijk het dossier dat we maakten over dit onderwerp.

Gerelateerd