Wanneer je een e-mail krijgt dat je speciaal bent geselecteerd als mysteryshopper bij Intertoys, dan doe je er verstandig aan eerst goed de algemene voorwaarden door te nemen. Hier is te lezen dat je gegevens worden doorverkocht aan derden.

Volgens de e-mail mag je als mysteryshopper voor 450 euro gratis shoppen bij Intertoys. Vervolgens dien je jouw winkelervaring uit te spreken. Om deel te mogen nemen, hoef je alleen vier vragen te beantwoorden, zo staat geschreven. Daarna hoor je of je bent uitgekozen.

Vormgeving

Via de link in de tekst kom je terecht op een website, waarop onder andere het logo van Intertoys te vinden is. Op de pagina staat kort uitgelegd wat mysteryshoppen inhoudt. Door op 'Start je aanmelding' te klikken, kom je bij de vragen terecht. Na het beantwoorden van deze vragen word je gevraagd om jouw persoonlijke gegevens in te vullen.

Algemene voorwaarden

Let op! Om mee te doen dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. In deze voorwaarden staat dat sponsoren jou via de e-mail mogen benaderen voor diverse acties. Dit kan voor een hoop spam zorgen. Ook mogen bedrijven jou telefonisch benaderen. Het is onbekend of er daadwerkelijk een prijs wordt uitgekeerd.

Gerelateerd