Vorige week hebben de klusjesmannen huisgehouden in Noord- en Zuid-Holland. Op dit moment zijn ze actief in Gelderland. Mocht je ze tegenkomen, bel dan direct de politie.

Bij de politie zijn meerdere meldingen binnengekomen over klusjesmannen die hun diensten aan de deur en op straat aanbieden. Meestal gaat het om Engelssprekende mannen die in een wit busje rondrijden. Zodra je met ze in zee gaat, betaal je te veel geld voor slecht geleverd werk. Ben je het hier niet mee eens, dan gaan de mannen dreigen. De klusjesmannen maken op zeer grote schaal slachtoffers en gedupeerden worden voor duizenden tot wel tienduizenden euro's opgelicht.

Travellers

Naar de malafide klusjesmannen wordt ook wel verwezen met de term 'travellers'. De mannen wonen vaak in woonwagenkampen en trekken met hun families door het hele land. De afgelopen weken werden ze al gespot in Noord- en Zuid-Holland. Mocht je ze tegenkomen, ga niet op hun diensten in en bel de politie.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de leefwijze van de 'travellers'? in dit fragment vind je meer informatie. Mocht je meer willen lezen over de werkwijze, lees dan dit dossier.

bron: GelreNieuws.nl

Gerelateerd