Er is een e-mail in omloop waarin staat dat je een weekend Center Parcs hebt gewonnen. Ga hier niet op in, dit is een valse winactie.

Reisje voor vier personen

In de mail staat dat je een reisje voor vier personen hebt gewonnen. Het enige wat je hoeft te doen is op de link in de mail te klikken en mee te doen. Wat volgt is een webpagina waar een aantal vragen beantwoord moeten worden. Daarna volgt een scherm waarop staat dat, om deel te kunnen nemen, je een aantal gegevens in moet vullen. Hieruit blijkt dat je eigenlijk nog niks gewonnen hebt, maar meedoet met een winactie.

Algemene voorwaarden

Pas op met het invullen van je gegevens. Onderaan de pagina staat het volgende geschreven: 'Bovenstaande producten en/of merken zijn niet geassocieerd met deze winactie.' Over deze actie is niet gecorrespondeerd met Center Parcs. Na het lezen van de algemene voorwaarden wordt bovendien niet duidelijk wanneer de winnaar wordt gekozen en wat de winnaar precies krijgt.

Niet op ingaan en verwijderen

Dit bericht is afkomstig van een marketingbureau dat om je gegevens vraagt om deze vervolgens door te verkopen aan andere partijen. Vul je op de site je gegevens in? Dan zal je later hoogstwaarschijnlijk ongewenste telefoontjes en spamberichten ontvangen. Wij adviseren je dan ook om niet op deze actie in te gaan en het bericht te verwijderen.

Gerelateerd