Er is een e-mail in omloop uit naam van Intratuin waarin staat dat je een promotiepakket ter waarde van €100,- kunt winnen. Ze zouden dit doen ter ere van het mooie weer. Laat je niet misleiden, het is een valse winactie.

Het enige wat je zou moeten doen om €100,- bij een tuincentrum te kunnen besteden, is het bevestigen van je gegevens. Dit kun je doen door op de button in het bericht te klikken.

Prijs gewonnen?

De button verwijst naar een website waar blijkt dat je de prijs nog niet gewonnen hebt. Er worden een aantal vragen aan je gesteld waarna je je gegevens in dient te vullen. Opgelicht?! adviseert deze niet te delen met de afzender van de e-mail. De afzender is een marketingbureau dat jouw gegevens door wil verkopen aan hun sponsoren. De sponsoren zullen je spamberichten toesturen en je opbellen om hun product te verkopen. Daarnaast blijkt dat je geen promotiepakket kunt winnen, onderaan de pagina staat namelijk dat Intratuin niets met de winactie te maken heeft.

Naar de prullenmand

Opgelicht?! denkt dat de beste plaats voor deze e-mail de prullenmand is. We gunnen je namelijk geen mailbox vol spamberichten. Wil je meer lezen over misleidende winacties? Lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Gerelateerd