In de tweede aflevering van Dossier Opgelicht?! wordt aandacht besteed aan de frauduleuze organisator van de Rotterdam Fashion Week. 
 

De organisator van de Rotterdam Fashion Week heeft grote plannen voor de Rotterdam Fashion Week 2024. Maar bij de editie van 2023 heeft hij een puinhoop en onbetaalde rekeningen achtergelaten. 

Slachtoffers uit verschillende landen

Ontwerpers uit verschillende landen komen naar ons land met het idee dat zij een groot publiek, prestigieuze prijzen en exposure krijgen. Uiteindelijk blijken dit allemaal praatjes. Een Rotterdamse bar-eigenares is voor 16.000 euro benadeeld. De man die de zaal zou aankleden krijgt in plaats van 7.000 euro niks en een andere gedupeerde raakt zelfs zo’n 10.000 euro kwijt. Omdat hij diverse adressen en rekeningnummers gebruikt, is de omvang van de ramp slecht vast te stellen. 

Oude bekende van Dossier Opgelicht?!

De organisator is een oude bekende van Dossier Opgelicht?!. In 2016 is hij al eens voor onze camera’s geconfronteerd met zijn wanprestaties. Komt hij nu wel tot inkeer?

Kijk Dossier Opgelicht?!

Bekijk de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Dossier Opgelicht?! op maandag 28 oktober 21:25 uur op NPO3 of op NPO Start.

Lees ook