Heb je een e-mail ontvangen van medium Amanda over het leggen van tarotkaarten? Let dan goed op, dit bericht heeft een misleidende boodschap.

In de e-mail stelt het medium voor om tarotkaarten te leggen die je informatie over morgen zullen vertellen. Dit doe je door op een van de links in het bericht te klikken. Alle links en buttons in het bericht verwijzen je door naar dezelfde website.

Tarotkaarten

Op deze website wordt eerst gevraagd of geld, liefde of een baan je het meest aan het hart gaat. Vervolgens legt medium Amanda een drietal tarotkaarten die je inzicht zullen geven in je verleden, heden en toekomst. De drie tarotkaarten die in beeld verschijnen zijn voor iedereen dezelfde kaarten. Eerst wordt de Strijdwagen omgedraaid op het scherm, vervolgens de Toren en tot slot zou de Ster verduidelijking over je toekomst moeten geven.

Gegevens delen

Na de drie kaarten bekeken te hebben vertelt het medium je dat er iets groots op je staat te wachten. Om te weten wat dit precies inhoudt zal je je gegevens in moeten voeren. Wij raden je af dit te doen.

Als je je gegevens invoert meldt je je automatisch aan voor een nieuwsbrief. Daarnaast worden je gegevens dan gedeeld met andere partijen die je mogelijk lastig gaan vallen met spamberichten en ongewenste telefoontjes.

Behoefte aan een medium?

Wij raden je aan de e-mail van Medium Amanda te negeren en verwijderen. Heb je behoefte aan een medium? Lees dan ons artikel over hoe je een betrouwbaar medium vindt.

Gerelateerd