Er is een e-mail in omloop die zogenaamd van International Card Services (ICS) afkomstig is. Hierin staat dat je je creditcard moet updaten. Ga hier niet op in!

In het bericht staat dat ICS je rekening heeft 'beperkt' tot je je gegevens volledig updatet en bevestigt. Dit kun je doen door op de link 'klik hier' in de mail te klikken.

Vul je creditcardgegevens niet in

Als je op de link klikt, kom je terecht bij een formulier waar je je creditcardgegevens moet invullen. Let op! Als je dit doet, zullen je gegevens in verkeerde handen terechtkomen. Wij raden dit dus ten strengste af. De creditcardmaatschappij vraagt je niet op deze manier je gegevens te delen.

Negeer en verwijder de e-mail

Heb je deze e-mail ontvangen? Dan adviseren wij je deze te negeren en te verwijderen. Wanneer je twijfelt aan de echtheid van een bericht dat van International Card Services lijkt te komen, neem dan contact op met het bedrijf via de contactgegevens op de officiële website.

Meld je ook aan voor de Opgelicht?! nieuwsbrief

Wil je ook per e-mail op de hoogte blijven van het meest spraakmakende nieuws op het gebied van fraude en bedrog en gewaarschuwd worden voor de laatste oplichtingstrucs? Meld je dan aan voor onze gratis e-mail nieuwsbrief. Je ontvangt deze dan wekelijks in je mailbox. Bekijk hier de meest recente nieuwsbrief en meld je ook aan.

Gerelateerd