Een ouder echtpaar uit Zevenhuizen is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een oplichter, die zich voordeed als buurman van het stel.

Rond 20.30 uur stond een man voor de deur van het echtpaar. Hij vertelde dat hij de buurman was en dat hij zijn sleutels was vergeten. De man vroeg of hij even mocht bellen en liep meteen door naar binnen. Nadat hij kort gebeld had, bedankte de onverwachte bezoeker het echtpaar en verliet de woning. Hij stapte in een oranjekleurige pick-up en reed weg in de richting van de Dorpsstraat.

Kort na het bezoek van de 'buurman' ontdekte de vrouw des huizes dat haar portemonnee was verdwenen. Vermoedelijk heeft de man kans gezien deze ongemerkt mee te nemen.

Signalement: een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij is 1.80 tot 1.90 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft kort, zwart krullend haar en droeg een zwarte trui met witte letters op de achterkant. De man reed in een oranjekleurige pick-up, mogelijk een Volkswagen.

De politie wil graag spreken met getuigen die meer kunnen vertellen over de man en/of over zijn oranjekleurige pick-up. Heeft u informatie die kan helpen bij het vinden van deze man? Belt u dan met de politie via 0900-8844.

Bron: politie

Gerelateerd