Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!

Heb jij ervaring met de Facebookpagina 'Woning huren in Amsterdam? Like ons'?

Heb jij ervaring met de Facebookpagina 'Woning huren in Amsterdam? Like ons'?

Wij zijn benieuwd of er mensen zijn die ervaring hebben met de websites 'huurwoningen020.nl', 'snelhurenin020.nl' en met name de advertenties die op de Facebookpagina 'Woning huren in Amsterdam - Like ons!' worden aangeboden. Geldt dat voor jou, of ken je iemand (familie, vrienden, studerende kinderen) waar dit voor geldt? Dan komen we graag met je in contact!

Het behoeft vermoedelijk geen nadere toelichting dat de huizenmarkt behoorlijk overspannen is. Dit probleem speelt nadrukkelijker in grote steden met als specifieke uitschieter Amsterdam. Heb jij weleens inschrijfgeld betaald om op woningen van de hierboven genoemde websites te mogen reageren? Of heb je moeten betalen om een advertentie te ontgrendelen? Hoe ging het zoekproces in zijn werk? Kreeg je überhaupt een reactie? Is het ooit daadwerkelijk tot een bezichtiging gekomen?

Ook als je wellicht mensen kent die ooit een poging hebben ondernomen om via deze bemiddelaars aan een huurwoning te komen (uw studerende kinderen, wellicht) komen wij graag met je in contact. Uiteraard blijft jouw anonimiteit of de anonimiteit van je familielid of kennis volledig gewaarborgd.

LET OP: reageer NIET op deze oproep als je GEEN ervaring met de hierboven genoemde websites en/of Facebookpagina hebt.

We vragen je naam, email en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken naar aanleiding van je inzending. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Opgelicht?! en worden verwijderd wanneer ons onderzoek naar dit onderwerp is afgerond. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.