Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!

Ben jij ooit opgelicht met de aanschaf van een (niet-werkende) app?

Ben jij ooit opgelicht met de aanschaf van een (niet-werkende) app?

Heb jij weleens een app aangeschaft die totaal niet voldeed? Bij Opgelicht?! komen af en toe vragen binnen over dergelijke gevallen. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw ervaringen.

Een hele opvallende was deze: een app die pretendeert dat je er een kaars mee kunt uitblazen. Maar als je 'm gekocht hebt, blijkt 'ie dat natuurlijk niet te doen! Een andere kijker schafte een 'nachtkijker-app' aan. Na betaling bleek dat de app alleen werkt met een speciale lens.

Ook krijgen we regelmatig meldingen over antvirusapps die helemaal niets doen. Of mailprogramma's die niet synchroniseren met bijvoorbeeld Gmail.  Niet alleen gooi je geld weg met zo'n app, je kunt je ook afvragen hoe veilig ze zijn. Want wat haalt de ontwikkelaar voor gegevens van jou binnen? Ben jij ooit opgelicht met een app? Dan is de redactie van Opgelicht?! benieuwd naar jouw ervaringen. Vul onderstaande formulier in om je ervaringen te delen.

We vragen naar je naam, e-mailadres en telefoonnummer om je persoonlijk te kunnen bereiken indien wij iets met jouw melding willen doen. Je gegevens komen terecht bij de redactie van Opgelicht?! en worden bewaard zolang de redactie dit in het kader van het journalistiek onderzoek nodig vindt. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.