Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Glazenwasser Casper B. aangehouden

  De 45-jarige Casper B. is vrijwel direct na onze uitzending van 5 februari 2008 in het Noord-Hollandse Westwoud aangehouden. B. huurde daar een kamer. De oplettende verhuurster zag Opgelicht?! en belde de politie.

  Ons programma besteedde afgelopen dinsdag aandacht aan de malafide praktijken van de ex-glazenwasser die op flinke schaal slachtoffers maakte in Noord-Holland. B. sloot daarbij op flinke schaal contractjes af om glazen te wassen maar liet na het innen van het geld al snel niets meer van zich horen.

  De redactie van Opgelicht?! ging op zoek naar Casper B. maar klopte tot 3 keer toe tevergeefs bij hem aan op een Noord-Hollandse camping waar hij zich schuilhoudt voor zijn schuldeisers. Ook de politie blijkt naar Casper op zoek te zijn voor het uitzitten van een celstraf voor twee openstaande geldboetes, totaalbedrag 400 euro. Een kijker van ons programma geeft de politie de gouden tip, waarop Casper in zijn caravan wordt aangehouden en hij wordt overgebracht naar een politiebureau in Amsterdam om zijn celstraf uit te zitten.

  Over de lengte daarvan wil de politie geen uitlatingen doen. Wel blijkt de ex-glazenwasser gesignaleerd te staan voor andere strafbare feiten.

  "We zien hem binnenkort waarschijnlijk wel weer terug", aldus de persvoorlichter van politie Amsterdam-Amstelland.

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant