LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] www.permateekhaarlem.nl levert niet

Gesloten
matteusb
Berichten: 1
Lid geworden op: 10-10-2016 18:52

www.permateekhaarlem.nl levert niet

Bericht door matteusb »

Ik heb ruim een week geleden bij deze "webwinkel" een paar schoenen gekocht en met Creditcard betaald. Ik heb een betalingsbevestiging gekregen van volgende email adres: [email protected]. Echter hier hoort een +89 telefoon nummer bij en dat doet de alarmbellen afgaan. Ik heb op de "topfbshop" gezocht en het blijkt dat deze "leverancier" achter meer webwinkels schuil gaat en of niet levert of iets geheel anders dan besteld levert. Het is nu nog eenpaar dagen afwachten en dan kan ik hopelijk middels een Betwistingsformulier mijn geld terug krijgen.
Let dus op bij artikelen die veel goedkoper dan op een betrouwbare webwinkel worden aangeboden en deze betalings service hebben.

Voor de volledigheid hierbij de tekst uit de betalingsbevestiging
"Please do not reply to this email. Emails sent to this address will not be answered. **Due to floating exchange rate, tiny disparity of order value may exist. **Please note that your bank may apply a small charge for handling this transaction. Contact details: Customer service line:+86-13313777503 Customer service line:+86-400-999-3739 Email: [email protected] ☆ We an independent third party payment provider and as such protecting all cardholders is our primary concern. ☆If you have any problems about this transaction, please don’t hesitate to contact us. We’ll try our best to help you until you are satisfied with it. ☆Please ensure our email add added to your allowed list to ensure that we can help you properly.

dado.bam
Berichten: 1
Lid geworden op: 01-12-2016 15:35
Contacteer:

Re: www.permateekhaarlem.nl levert niet

Bericht door dado.bam »

Achter deze site:
http://www.joinedenz.nl
zit ook 3e partij: topfbshop.com en een e-mail adres srvice001.gmail.com, met als afzender Kobe Kiven.
Ik heb hier (tegen beter weten in) besteld. Levering duurt lang. geen bestelbevestiging. geen reactie op de site zelf wanneer je een vraag stelt. inloggen lukt niet. Meer betaald dan bedrag op de site.
Er komen ook nog 20 euro inklaringskosten bij. Nog maar afwachten of het product dat nu bijna afgeleverd wordt (2 maanden later), het juiste product is.

deze sites zijn volgens mij ook dubieus (hierachter zit ook srvice001.gmail.com en zelfde opmaak website)
http://www.gildenhuis60.nl
http://www.universiteparis8engreve.fr (scam report gevonden op: http://www.signal-arnaques.com/en/scam/view/39984)
en toegevoegd mijn scam report: http://www.signal-arnaques.com/en/scam/view/45794

Joseph21
Berichten: 71
Lid geworden op: 20-06-2015 00:39

Re: www.permateekhaarlem.nl levert niet

Bericht door Joseph21 »

Dit is een voorbeeldsite waar je niets moet bestellen. Geen telefoonnummer, geen adres, en je kunt ook niet controleren of de firma wel of niet bestaat. Bekijk je de houder van de website, dan zijn de gegevens afgeschermd, omdat de houder zich in het buitenland bevindt . De website staat op een server te draaien waar heel vaal spam vandaan komt, en waar ook heel vel nep-webwinkels vandaan komen. Als ik nu ook nog lees dat de betalingsgegevens van een dubieuze firma met een andere naam komt is de cirkel zo goed als rond.

EuitA
Berichten: 1
Lid geworden op: 14-12-2016 20:37

Re: www.permateekhaarlem.nl levert niet

Bericht door EuitA »

Balen..

Ik heb ook een domme bestelling geplaatst, dit deed ik op www.sanacoaching.nl. Het gaat om een paar sportschoenen die in NL slecht te verkrijgen zijn dus ik was blij ze eindelijk gevonden te hebben.

Ook ik kreeg een mail met een servicenummer in China van een of andere derde partij die de betalingen regelt. De mail komt van [email protected]

Wat kan ik het beste doen om mijn betaling via creditcard ongedaan te maken?

Gr. E uit A

Joseph21
Berichten: 71
Lid geworden op: 20-06-2015 00:39

Re: www.permateekhaarlem.nl levert niet

Bericht door Joseph21 »

EuitA schreef:Balen..

Ik heb ook een domme bestelling geplaatst, dit deed ik op http://www.sanacoaching.nl. Het gaat om een paar sportschoenen die in NL slecht te verkrijgen zijn dus ik was blij ze eindelijk gevonden te hebben.

Ook ik kreeg een mail met een servicenummer in China van een of andere derde partij die de betalingen regelt. De mail komt van [email protected]

Wat kan ik het beste doen om mijn betaling via creditcard ongedaan te maken?

Gr. E uit A
Deze site behoort tot de groep E-nom Inc. (Dit is de houder van de site) Uit Wahington V.S. Net als Orangecorp.nl en vele andere sites. Klachten ten over. Je vindt op deze sites geen adres tel. nr. etc. Het wordt tijd dat er op deze houder van o zoveel sites ingegrepen gaat worden.

Gesloten