LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] www.autolakshop.nl (Hempel verf en wonen) verstuurt niet

Gesloten
Besodemieterd
Berichten: 1
Lid geworden op: 17-04-2017 16:40

www.autolakshop.nl (Hempel verf en wonen) verstuurt niet

Bericht door Besodemieterd »

Graag zou ik jullie advies willen vragen.

Enkele weken geleden heb ik enkele artikelen uit de webshop van http://www.autolakshop.nl besteld. Zowel het aankoopbedrag als de verzendkosten heb ik meteen voldaan via Ideal. Helaas heb ik de producten nooit ontvangen. In eerste instantie heb ik na meerdere contactpogingen contact kunnen krijgen met Hempel Verf en Wonen (blijkbaar de eigenaar van http://www.autolakshop.nl) en werd mij verteld dat de zending verstuurd was. Toen ik bleef vragen waar mijn zending bleef en of er een track- and tracenummer beschikbaar was, werd me te kennen gegeven dat de artikelen per brievenbuspost verstuurd waren. Niet op de datum dat ze mij een verzendbevestiging hadden gestuurd, maar pas op het moment van de laatste contactpoging. Een vreemd verhaal. Later bleek ook deze informatie niet te kloppen want de zending is nooit afgeleverd. Helaas lukt het ook niet meer om contact te krijgen. Oftewel: ik mag het als consument lekker uitzoeken en fluiten naar mijn artikelen.
Het gaat niet om een groot bedrag (eigenlijk te klein om stappen te ondernemen), maar het is wel een principekwestie: ik heb voor iets betaald en niets ontvangen, en bovendien is het niet erg fraai om alle contact te verbreken op het moment dat er een probleem is.

Mijn vraag aan jullie is wat ik verder nog zou kunnen doen? De artikelen had ik dringend nodig en ik heb deze reeds elders besteld (en ik sta op het punt om te verhuizen, dus mocht het nu nog aankomen dan heeft het geen nut meer), maar ik zou wel graag mijn aankoopbedrag terug willen krijgen.

Gesloten