OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Jasika
Berichten: 1
Lid geworden op: 24-04-2020 12:57

Re: OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Bericht door Jasika »

Vorige week riool verstopt. Via Google bedrijf gevonden Hoekstra Installatie Techniek (www.hoekstra-loodgieter.nl)
Vlot 2 man bij ons thuis. Met een mechanisch veertje van de Gamma, een Karcher hoge druk spuit en een waterstofzuiger hebben ze veel troep verwijdert (wc papier ed) maar uiteraard het probleem niet opgelost. Volgens hen lag het probleem bij de gemeente.
Rekening 540 euro. Ter plekke overmaken. Op handgeschreven factuurtje (2x ingevuld, geen doordrukpapieren)

Volgende dag een lokaal professioneel bedrijf laten komen, met grote bus met echt hoge druk apparatuur en mechanische frees ed. Die stonden verbaasd te luisteren he het de dag ervoor ging. Vroegen om de factuur en concludeerden dat we opgelicht zijn. Aldus hen...dat wel. Probleem opgelost.

Wij uiteraard verhaal halen bij Hoekstra Installatie Techniek via telefoonnummer op factuur, "we bellen je terug" en geen gehoor meer. KvK nummer opgezocht: slotenmaker/riool bedrijf.

Lock Solution / Heldere water KVK 69164614 Amsterdam

Deze week weer gebeld vanaf ander nummer. Zeggen geen werkzaamheden te verrichten in ZH. En niet bekend te zijn met het bedrijf Heldere Water. Internet pagina van de slotenmaker en riool bedrijf zijn identiek

www.hoekstra-loodgieter.nl
www.slotenmaker-services.nl


BerTjeMooi
Berichten: 1
Lid geworden op: 10-05-2020 20:41

Re: OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Bericht door BerTjeMooi »

Wij zelfde ervaring met sleutelkinjng.nl.
30€ voorrijkosten en dan komt er een gesjeesde gozer in trainingspak en gaat mij ‘meneertje’ even vertellen wat het kost. Naast voorrijkosten, 89,95 start tarief plus 30€ zaterdag toeslag, dus hoppa 150€ armer. Nadat ik foto’s van hem had gemaakt en tevens foto van zijn vw polo dreigde ik de politie te bellen ivm oplichting... na 30 sec had hij de deur open en belastte toen 50€ ... op afschrift staat Plumberservice BV in Heerhugowaard. Wees alert en bel alleen erkende slotenmakers van NSSG.

PaulineJolanthe
Berichten: 1
Lid geworden op: 12-05-2020 12:05

Re: OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Bericht door PaulineJolanthe »

Bij terugkomst van de dierenarts om zeven uur 's avonds konden wij geen beweging meer krijgen in ons slot en dus ons huis niet in met een zieke kat. Met lichte paniek gezocht naar een slotenservice in de buurt, Utrecht, en meteen - stom - de bovenste gebeld (met eenzelfde telefoonnummer als Slotenmaker-sleutelkoning. De monteur kwam binnen drie kwartier in een privé-auto maar wel met een T-shirt van Slotenmaker Utrecht, sloopte met een boor ons slot, waardoor we wel binnen kwamen, maar geen slot meer hadden (gelukkig nog wel een nachtslot), want hij had geen 'passend slot' bij zich. Hiervoor werd 645,- gerekend, wat we - overdonderd, want blij weer binnen te staan, nog hebben betaald ook. Op de pinbon noemde deze onderaannemer zich Plumberservice BV.
Te laat zagen we op deze site veel meer soortgelijke ervaringen met deze 'sleutelkoning', die zichzelf tegenwoordig Slotenmaker Utrecht noemt. De politie zegt niets hiertegen te kunnen doen. Het blijkt dat deze mensen ook opereren in België, onder de naam Slotenmaker Antwerpen of Slotenmaker24Michel, die beide terug te voeren zijn op Keyservice Nederland, gevestigd in Helmond.

armdoordeslotenmaker
Berichten: 1
Lid geworden op: 02-06-2020 13:44

Re: OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Bericht door armdoordeslotenmaker »

Afgelopen zondag kon ik mijn huis niet inkomen, ik moest een slotenmaker bellen en ik wist dat het prijzig kon worden i.v.m. Pinksteren. Ik belde het nummer op de website van slotenmaker-sleutelkoning.nl en kreeg te horen dat het ongeveer 250/300 euro zou zijn. Veel geld, maar ik ging er maar mee akkoord (mijn kat zat binnen te wachten op voedsel en ik wilde gewoon mijn huis in).

Toen de heren (te laat) aankwamen, heb ik nogmaals gevraagd wat het zou gaan kosten. Konden ze moeilijk aangeven, maar het zou beginnen bij ongeveer 150 euro (afhankelijk van de werkzaamheden). Binnen 5 min. waren ze mijn woning binnen en hadden ze mijn slot eruit gebroken. Ze vroegen aan mij of ze er een nieuw slot in moesten plaatsen, ik heb aangegeven van wel, want ik kan moeilijk heel Pinksteren zonder slot doorbrengen. Ze hebben voor dit slot €225 in rekening gebracht (terwijl ik zojuist het slot heb gegoogled en deze voor max €5 PER STUK te koop zijn op het internet). Ik zelf had inmiddels het sommetje €150 + €225 gemaakt en dacht dat dit het eindbedrag zou zijn. Ik had niet fouter kunnen zitten.

Toen alle werkzaamheden waren verricht, zei een van de heren, ja mevrouw dat wordt dan €1004. Ik viel van mijn stoel en gaf aan dat er ongeveer €300 was overlegd. De heer gaf aan dat het naief van mij was om geen rekening te houden met kosten als Pinkstertoeslag (€249), voorrijkosten (€30), diagnose kosten, kosten voor gebruik materiaal (aka een klein boortje, €49) en ga zo maar door, tot er uiteindelijk een bedrag tot stand kwam van €1004. Daarnaast hebben zij €174,27 BTW kosten in rekening gebracht, terwijl er op de factuur helemaal geen KvK nummer vermeld staat.

Op de afschrift staat Plumberservice B.V. vermeld, wanneer ik dat opzoek bij de KvK komt er een enig aandeelhouder naar voren. Er staan meerdere BV's met de zelfde bedrijfsactiviteiten op zijn naam.

Nu vraagt men zich wellicht af waarom ik dit bizarre bedrag in hemelsnaam heb betaald. Dit begrijp ik, ik vraag het mijzelf ook iedere seconde af. Eerlijk gezegd was ik behoorlijk geïntimideerd door te twee (behoorlijk stevige) heren en voelde ik mij niet veilig. Ik had aangegeven dit absurde bedrag niet te hebben, vervolgens zeiden ze: dan heeft u een groot probleem mevrouw. Ze hadden mij daarvoor verteld dat ze een klant in hun auto naar een pinautomaat hadden gereden, zodat die klant met een creditcard het bedrag kon pinnen voor ze. Het enige dat ik op dit moment dacht was: HELL no dat ik dat ga doen.

Daarna heb ik meteen contact opgenomen met de politie, waar ik woensdag mijn verhaal ga doen. Daarnaast heb ik ook vijf keer gesproken met slotenmaker Sleutelkoning en daaruit blijkt het volgende. Zij zijn een soort derde partij, wanneer mensen bellen dan kiezen zij uit meerdere slotenmakers welke zij naar de klant sturen (op een soort ZZP basis). De mensen van de klantenservice hebben mij aangegeven het bedrag ook heel hoog te vinden en dat zij het zelf niet zouden hebben betaald...

Ik kan waarschijnlijk fluiten naar mijn geld en dat doet mij veel pijn, maar ik hoop dat ik andere mensen echt kan helpen door te adviseren GEEEEEEN gebruik te maken van deze slotenmaker.

ASail
Berichten: 1
Lid geworden op: 17-06-2020 00:17

Re: OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Bericht door ASail »

Helaas heb ik ook gebruik gemaakt van dit bedrijf. Alert op dat er oplichters zijn heb ik de website van slotenmaker-sleutelkoning bovenaan in google resultaten gevonden. De site zag er netjes uit, ze geven aan dat er €30,- voorrijkosten in rekening wordt gebracht en dat het openen van de deur afhankelijk is van het type slot. Ik zou ter plekke een prijsopgave krijgen voordat zij de deur openen. Klinkt transparant, dacht ik....

Eenmaal gearriveerd kreeg in een prijsopgave aan de deur, €249,- plus natuurlijk de €30 voorrijkosten en de 'avondtoeslag'. Ik dacht dat ik iets boven de €300,- uit zou komen, een redelijk bedrag, dacht ik.... Toen het slot open was vroegen de heren of zij binnen mochten komen. Zij moesten mijn legitimatie checken en de factuur opmaken.

De factuur bestaat uit de afgesproken €249,- en €30 voorrijkosten en daarbij €124,50 avondtoeslag, €29,85 boren, €49 materiaalverbruik en €101,29 BTW. Totaal €582,64!! Ik schrok van dit bedrag! Terwijl zij de factuur overleggen geven zij aan dat ik gewoon even mijn inboedelverzekering moet bellen, zij zullen dit vergoeden. Er staan op dat moment 2 stevige kerels bij mij in de woonkamer, ik voel mij niet veilig om bezwaar te maken tegen het hoge bedrag en omdat je denkt dat je wellicht (een deel van de) kosten vergoed zal krijgen besluit je om dit te betalen. Achteraf is dit natuurlijk heel dom, ik had in mijn recht gestaan om de kosten die zij vooraf niet hadden genoemd niet te betalen....

Toen de heren weg waren besluit je om de bedrijfsnaam op internet te zoeken, deze blijkt niet op de factuur te staan, ook ontbreekt het KVK nummer. Op de pinbon staat alleen plumberservice BV, deze bedrijfsnaam is wel bekend bij google, het was direct duidelijk, ik ben opgelicht!

Deze heren weten heel goed wat zij doen. Het gevoel dat je niet je huis in kan veroorzaakt paniek. Ze doen vooraf alsof zij eerlijk en transparant zijn, dit staat ook zo benoemd op de website. Zodra zij met 2 man binnen zijn aan jouw keukentafel, krijg je de absurd hoge rekening en benoemen zij de mogelijkheid voor declaratie bij jouw verzekering. Je voelt je niet veilig en de mogelijkheid om het te declareren maakt dat je de rekening makkelijker betaalt. Inmiddels is natuurlijk duidelijk dat de inboedelverzekering dit niet gaat betalen...

tonvanhaperen
Berichten: 1
Lid geworden op: 26-07-2020 10:18

Re: OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Bericht door tonvanhaperen »

Gisteren opgelicht door sleutelkoning, hij heet alleen nu anders en verandert zijn advertentie, gisteren was de naam slot.24uur.pro en vandaag heet die waarschijnlijk weer anders, want hij weet dat hij met ons een probleem heeft, zoals hij dat natuurlijk vaker heeft. Rekeningnummer blijkt overigens hetzelfde te blijven; NL41BUNQ2039483497. Misschien kan die bank eens wat doen, want de politie kan hier kennelijk weinig mee.

Ons verhaal is heel simpel, wij in het buitenland, buren vertellen telefonisch over inbraak in schuur waarbij twee elektrische fietsen zijn gestolen, daarbij waarschijnlijk ook huissleutels gestolen, dus wij hebben nieuwe sloten nodig en bellen het bedrijf. Zij willen dat wel regelen, kunnen helaas geen prijsopgave doen, ook geen indicatie, maar ze hebben geen voorrijkosten, valt reuze mee. De twee sloten zijn in een kwartier vervangen, kosten 835 euro, wij zaten ver weg en konden eigenlijk niet anders dan betalen. Pas later zien we dat voorrijkosten op de rekening staan, er onnavolgbaar gerekend is met weekendtarief en het een nepfactuur is

Wij zullen er alles aan doen om het te veel betaalde geld terug te krijgen. Maar daarvoor moeten we de persoon die hierachter zit wel kunnen traceren. Daar zit het probleem. Nu maar hopen dat het programma Opgelicht iets kan betekenen, want dit moet stoppen.

Nachtwaker
Berichten: 53
Lid geworden op: 21-12-2018 10:11

Re: OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Bericht door Nachtwaker »

Slotenmakers fraude is een groot probleem, ook juridisch gezien.

Het is heel moeilijk ze aan te pakken met de huidige wetgeving. Ze leveren een dienst en producten en een factuur die voldoet aan de wettelijke eisen want zo slim zijn ze wel. Dat product A bij de Gamma 5 euro kosten en bij hun 200 euro is helaas geen zaak die je wint bij de rechter. Heel misschien als ze zeggen dat de voorrijkosten 50 euro zijn en ze berekenen 150 euro maar dan nog is dat moelijk omdat ze het via de telefoon doen.

Hun websites zien er heel goed uit en ze komen ook bovenaan bij Google dus daar betalen ze goed voor. Let op, hier zit een heel netwerk achter!

Wat ik wel zou doen is melding maken bij de FIOD want die kan misschien onderzoek doen ze de 21% btw wel afdragen volgens de opgegeven factuur en als ze dat niet doen dan lichten ze de belastingdienst op en dat is dan wel weer reden voor de FIOD ze aan te pakken.

Nachtwaker
Berichten: 53
Lid geworden op: 21-12-2018 10:11

Re: OPGELICHT slotenmaker-sleutelkoning.nl

Bericht door Nachtwaker »

Hier nog een nieuw overzicht van betrokken bedrijven met kvk nummer (sommige kvk nummers missen de eerste 0)

Plumberservice B.V. Heerhugowaard 72932031
Slotenspecialist 24/7 RHENEN 74468022
Lock Solutions / Heldere water (Hoekstra loodgieter) AMSTERDAM 69164614
Key Lock ZOETERWOUDE 67085989
FIZA Slotenservice & Nooddienst 24H AMSTERDAM 60133473
A S slotenservice ASTEN 68768796
Y&S Service / Y&S Slotenmaker GEMERT 67326021
Mel Service HELMOND 68332106
Key service 24/7 RHENEN 73119695
Slotenservice Azghari / spoedslotenmaker 24/7 VEENENDAAL 67078826
AE Lockservice DEURNE 66984025
Slotenmaker voor U SOEST 64328031
M.A.B. Slotenservice ALMERE 72978538
Slotenmaker 24 uur VLAARDINGEN 62936409
KeyService Nederland B.V. HELMOND 66146569
NieuwSloten B.V. AMSTERDAM 66153875
Goedopslot B.V. DEN HAAG 66153891
TDI Service ASTEN 74571966
JNA Slotenmaker HELMOND 64666204
C.E. Sloten Service SOMEREN 69529213
KM Services B.V. ODILIAPEEL 71757406
A.I.A. Services B.V. ROERMOND 68288492

Plaats reactie