LET OP VOOR I-MANIA, HET ZIJN OPLICHTERS

modjtaba
Berichten: 2
Lid geworden op: 20-12-2019 22:27

LET OP VOOR I-MANIA, HET ZIJN OPLICHTERS

Bericht door modjtaba »

LET OP OPLICHTERS I-MANIA KOOP HIER NIKS


Ik heb op 25-01 een netbook PC 10.1 inch via beslist.nl bij i-mania gekocht.
Ik heb de betaling gelijk voldaan en drie weken later mijn bestelling ontvangen, ik heb het uitgepakt bekeken en terug in doos gedaan,
ik moest het op eigen kosten retourneren en dat heb ik gedaan, het artikel was toch niet wat ik verwacht had (het was een aliexpress product die voor 20 euro te koop is waar ik bij hun 100 euro voor moest betalen)
ik heb 18 februari i-mania een mail gestuurd aangezien je ze telefonisch niet kan benaderen helemaal geen reactie, NIKS.
De volgende dag heb ik beslist.nl een mail gestuurd waar ik geen reactie op heb gehad maar wel een mail van i-mania
Zij gaven in de mail aan dat zij mijn retour ontvangen hebben maar dat deze vies is aangekomen en met gebruik sporen.
Dit is een grote leugen, eerst hoor ik niks en dan komen ze hiermee?
Gelijk terug gemaild dat ik het daar niet mee eens ben en dat het artikel schoon was en ongebruikt, er is iemand onder naam Jessica die bij de klantenservice de mails beantwoord die totaal niet mijn mail heeft gelezen maar gelijk precies de zelfde weer terug gestuurd. Met daarin uw artikel is niet schoon en er zijn gebruik sporen, wij kunnen het artikel niet meer verkopen, en dat ik ook niet mijn geld terug krijg.
Ik heb die dag nog een aantal mails gestuurd waar ik geen antwoord op kreeg.
Na twee weken heb ik weer een mail gestuurd, i-mania en beslist.nl waar ik van beide geen reactie heb gehad.
Vorige week heb ik i-Mania weer een mail gestuurd dat ik het hier niet bij ga laten en dat ik overal een review ga plaatsen om mensen te waarschuwen voor hun.
Waar ik een antwoord op krijg dat zij 14 dagen de tijd hebben het item na te kijken nogmaals en te checken, die vrouw houdt mij gewoon voor de gek ze reageren niet op mails en verwachten 14 dagen (waar ze zich ook niet aanhouden) de tijd ?
Nu ik overal een review heb geplaatst en mensen voor hun heb gewaarschuwd, krijg ik een mail dat mijn case gesloten is en dat ik mijn geld kwijt ben omdat ik ze zwart maak?
Wie is nog meer opgelicht door i-mania en wat kan ik hier nog mee doen?

Plaats reactie