https://slotenmaker-vh.nl. 0858880129

Plaats reactie
Edmo
Berichten: 1783
Lid geworden op: 15-04-2009 02:53

Re: https://slotenmaker-vh.nl. 0858880129

Bericht door Edmo »

https://ontstoppingsdienst-maasland.nl

0850609071
Zelfde verhaal als de slotenmaker waar niks van klopt.

Loumary
Berichten: 1
Lid geworden op: 01-02-2021 16:29

Re: https://slotenmaker-vh.nl. 0858880129

Bericht door Loumary »

Wat een schoften. Achterdeur was kapot. Juist vooraf een afspraak gemaakt omdat het niet direct spoed had, zou dan geen spoedafspraak zijn en dus voordeliger. Meneer is 10 minuten bezig geweest en heeft alleen het slot verwijderd en nieuwe cylinder welke ik al had liggen geplaatst. Kosten 144 euro. Totaal onduidelijk hoe dit bedrag tot stand is gekomen, maar moest direct betalen. Bij het benaderen van het bedrijf beweerde de dame ook nog eens dat zij het een schappelijk tarief vond. Nooit mee in zee gaan!

Imtkari
Berichten: 1
Lid geworden op: 15-11-2021 23:50

Re: https://slotenmaker-vh.nl. 0858880129

Bericht door Imtkari »

Inderdaad schoften! Vandaag gebeld omdat ik mijzelf buitengesloten had. Ik vroeg de telefoniste om een prijsopgave. Zij kon het mij niet geven. Op het moment dat ik het gesprek wilde beëindigen, vertelde zij mij dat de monteur contact met mij zou opnemen om meer informatie te geven.

In de tussentijd kreeg ik geen telefoontje, maar wilde ik natuurlijk wel mijn huis in. Met een ander bedrijf contact opgenomen, die mij een prijsindicatie gaf(wat overigens ook niet klopte).

Even later werd ik door de monteur van het genoemde telefoonnummer gebeld. Deze monteur probeerde mij te strikken om de afspraak met de andere monteur af te zeggen. Toen ik hem vertelde dat ik dit niet kon doen, begon hij met het dreigen van een deurwaarder . Volgens hem hadden wij een mondelinge afspraak gemaakt, wat niet klopte. Door het feit dat ik bleef volhouden dat ik geen afspraak met hem had gemaakt werd hij nog vervelender. Hij gaf aan dat ik informatie had verstrekt en dat hij mijn gegevens had. Hierdoor voelde ik wat stress en vertelde ik dat ik geen zin had in een discussie. Hij bleef volhouden dat ik de voorrijkosten moest betalen en dat er anders binnen een week een brief op mij deurmat zou liggen. Na vijftien minuten dreigen kon hij mij niet overtuigen. Ik vroeg om zijn naam. Hij antwoordde ‘Jan’. Ik vroeg om een achternaam. Hij antwoordde lachend met ‘Balkenende’. Ik was natuurlijk klaar met dit gesprek en zei dat ook tegen hem. Het gesprek eindigde met nog wat gelach en ‘hade gurusuruz’ wat doei in het Turks betekent.

Plaats reactie