https://lsnetbank.com

Gesloten
Cocacola
Berichten: 4117
Lid geworden op: 11-10-2018 13:15

https://lsnetbank.com

Bericht door Cocacola »

https://lsnetbank.com


Loan Syndicate / LSNetbank heeft in België geen vergunning of registratie als kredietgever. Deze onderneming mag dus geen kredieten aanbieden in België.

Volgens de informatie waarover de FSMA beschikt, zouden de kredieten die Loan Syndicate / LSNetbank aanbiedt zuiver frauduleus zijn. De onderneming gaat als volgt te werk: Wanneer consumenten wensen in te gaan op een kredietaanbieding, wordt hen gevraagd een verzekeringspremie te betalen. Eens deze premie betaald is, ontvangt de consument het gevraagde krediet niet, en is het bovendien bijna onmogelijk om de gestorte bedragen te recupereren. Meer informatie over dit type fraude vindt u in de algemene waarschuwing die de FSMA op 22 september 2017 heeft gepubliceerd.

Bovendien maakt Loan Syndicate reeds het voorwerp uit van een waarschuwing van de financiële toezichthouder van Nederland (AFM (link is external)).

De FSMA raadt dan ook ten zeerste af om in te gaan op kredietaanbiedingen van Loan Syndicate, en om geld te storten op een rekeningnummer dat deze vennootschap opgeeft.

Loan Syndicate / LSNetbank maakt gebruik van de websites www.loansyndicate.net en www.lsnetbank.com, en de volgende contactgegevens:

Adres: Westpac House, 91 King William St., Adelaide SA 5000, Australia

E-mail: [email protected], [email protected] en [email protected]

Tel.: 084-0030869 en 070-422802

Gesloten