https://boekvoordelig.com

Als ik niét betaal?
Berichten: 4
Lid geworden op: 24-01-2019 17:33

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Als ik niét betaal? »

Net als voorgaande verhalen heb ik paar weken geleden hetzelfde meegemaakt. Normaal kap ik het af maar dit keer wilde ik toch effe luisteren. Heb toen gezegd dat ik het graag via hun site wilde opzoeken en op mijn gemakje wilde nadenken. Toen kwam hij met een mooi verhaal dat hij mij info zou mailen en dat het leuke aanbiedingen zijn voor weinig omdat ik een enquête had ingevuld en ik 1 van de 8 geselecteerden was.
Heeeel dom van mij maar ik twijfelde maar dacht wat nou als het dit keer allemaal wel echt is. Hij wist het mooi te brengen en ik heb wat antwoorden gegeven via een bandje. Ik wilde nog wat vragen en toen zei hij dat ik doe kon stellen nádat we klaar waren met het bandje. Ik dacht nouja oké is goed. Daarna kon ik mijn vraag stellen.. de vraag... het is geheel vrijblijvend toch? 'Ja meneer zeker weten! En als u toch niet wilt dan kunt u IN de mail op de button klikken dat u t niet wilt'.

Later op mijn Fb een bericht gepost of ik nou erin getrapt was en ja hoor ik werd naar opgelicht.nl door verwezen.
Ik dacht oké ik klik de mail niet open en ik negeer alles. Nu zit ik 2 weken later in Engeland en krijg ik een mail dat de 2 weken verstreken zijn en dat ik een factuur binnen heb en tot eind van de maand de tijd heb om iets uit te zoeken en te betalen.
Ik ben dus van plan alles te negeren en ik neem vanaf nu ook NOOIT meer onbekende nummers of nummer die ik niet ken op. Het is 'maar' 108 euro en gelukkig geen honderden of duizenden euro's maar toch! Maar ik vertik het gewoon!! Ik wilde alleen even rondneuzen en DAN pas beslissen dus wat nou betalen?!

Nu mijn vraag.. wat gebeurd er als ik volhoud en NIET betaal? Krijg ik dan écht een incassobureau op mijn dak met een toren hoge 'schuld' die ik MOET betalen.. of is het gewoon grote bluf?

HELP!
Laatst gewijzigd door Als ik niét betaal? op 27-01-2019 22:30, 1 keer totaal gewijzigd.

gerad49
Berichten: 1
Lid geworden op: 24-01-2019 19:06

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door gerad49 »

Ben ook benaderd door boekvoordelig ,com maar zitten nu onder een andere naam Booking LT Online Deals & AMB Sales Marketing B.V. Ze bieden een reis aan voor 90€ +18,90€ btw.Is geldig voor het hele jaar.Je ontvangt een Boekingscode per mail die je moet bevestigen binnen 2 weken.Dit vind ik wel heel verdacht. Op de site kan je boeken want je komt er niet in. Zelfs de foto van linda de vries komt in andere sites voor https://ziplineinteractive.com/support/ https://social.pr/p/quicken-loans-purch ... b/stories/ en deze https://incassocc.nl/contact/. Wel heel verdacht allemaal. Op drimble staan ze ingeschreven als KVK nr 73297852 op 10 december 2018 dus pas nieuw. Trap er verder niet in en betaal niet.
Heb hun gesprek opgenomen als bewijs,dat zij ook doen.

denrichter
Berichten: 1
Lid geworden op: 05-02-2019 16:41

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door denrichter »

Vandaag ook benaderd door iemand van BookingLT en een email in de spam gevonden. Ik kon voor 2 personen een reis boeken voor in totaal 90 euro. De tweede persoon zelfs gratis. Gekeken op de site n.a.v. een enorm slechte mail met veel spelfouten en het slechtere knip en plakwerk. En ja hoor, daarna alle oplichtingszaken gelezen. Inmiddels al meer dan 2 uur ermee bezig.
Probeer dan nog maar eens op een of andere manier je af te melden. De buttons werken niet. Telkens "page not found" dus ik heb gereplyed op de email. Daarnaast via de site een email gestuurd en zelfs een bericht gepost. Ik hoop dat het werkt. In ieder geval ben ik op tijd met afmelden. Ik heb overal kopieen van gemaakt die ik nog maar eens even bewaar.
Zo zie je maar, telefoontjes, snel, snel en te mooi om waar te zijn.
Wie heeft er enige ervaring met afmelden? Wordt dat geaccepteerd?

Als ik niét betaal?
Berichten: 4
Lid geworden op: 24-01-2019 17:33

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Als ik niét betaal? »

Inmiddels ruim een maand verder. En heb ze op aanraden van mijn advocaat en de politie 1 mail gestuurd dat ik op de hoogte ben van hun praktijken en dat ik niet ga betalen.

Kreeg als reactie alleen dat ze een bandopname hebben en dat ik 14 dagen de tijd heb om te betalen enz enz. Maar verder ingaan over het feit dat ik hun door heb en een melding heb gemaakt bij de politie en hier en bij meldnu.nl totaaaal niet!

1e herinnering was al na 5 dagen.. terwijl ze het hebben over 14 dagen. In deze mail stond dat ik 7 dagen kreeg om te betalen. Na deze mail 4 dagen later wéér een herinnering met dat ik 7 dagen heb om te betalen. Nu, 6 dagen later een aanmaning met de melding dat ik binnen 5 dagen moet betalen.
Klopt allemaal niks van. Z


Ze blijven gewoon mailtjes sturen en sms'en onder het motto.. 'kijken wie breekt en gaat betalen'.

De politie en mijn advocaat adviseerden mij om niet meer te reageren en alles te bewaren wat ik van hun binnen krijg. Aangifte kan alleen als je daadwerkelijk betaald hebt en opgelicht bent. Maar dreiging en stalking daar kunnen ze wel wat mee. Heb hun nummers geblokkeerd en nadat ze hebben gesmst heb ik dat ook geblokkeerd.

Nu heb ik na hun reactie niet meer gereageerd. Raad iedereen aan dit ook niet te doen!

Ben benieuwd hoe lang ze doorgaan

Lizvh
Berichten: 1
Lid geworden op: 18-02-2019 15:21

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Lizvh »

Hallo allemaal,

Ook ik was zo stom om de dame aan de telefoon niet direct af te kappen. Ik heb meerdere keren gevraagd of ik nergens aan vast zat en ook niks hoefde betalen, waarop dat werd bevestigd. Dus ja de dame mocht een e-mail sturen.

meerdere e-mails heen en weer verder waar ik niet verder mee kom ontvang ik verhoogde facturen omdat ik de ' 90,-' euro niet heb betaald. Volgens mij is het allemaal oplichterij.

Maar toch vraag ik mij af of er mensen zijn die deze e-mails ook ontvangen? En wat jullie ermee hebben gedaan

Als ik niét betaal?
Berichten: 4
Lid geworden op: 24-01-2019 17:33

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Als ik niét betaal? »

Nou de langverwachte mail van hun zogenaamde incasso bedrijf is inmiddels binnen. Niet dat ik hierop ga reageren maar wilde het bij deze toch ook even hier melden. Het is toch van de zotte dat ze blijven doorgaan en het hebben over het feit dat er akkoord is gegeven voor een boeking. Totaal NIETS van waar! En dan nog iets.... hoezo moet je betalen voor iets wat je niét gekocht hebt en/ of het product in huis hebt? Nee deze sukkel gaat hier verder echt niet in mee.. Ik trap hier verder niet (meer) in, ben dr klaar mee!

*************

Op ×××-2019 heeft u telefonisch akkoord gegeven om gebruik te willen maken van de boekingscode dat u eerder heeft ontvangen van Booking LT. Hiermee kunt u gebruik maken van een gratis reis naar bepaalde bestemmingen en kortingen tot wel 50% korting.

Naar aanleiding hiervan heeft "Booking LT" u op ×××-2019 de aanbieding per email aan u bevestigd met de mededeling dat het afgesproken bedrag van € 90,00 middels een overschrijving plaats zou moeten vinden waar helaas geen sprake van is. Boek Voordelig heeft geen terugkoppeling van u gehad dat u geen gebruik wilt maken van deze aanbieding. Aangezien de termijn met betrekking tot de koop op afstand is verstreken, gaat Boek Voordelig er vanuit dat u op de hoogte bent van de verplichtingen die hieruit voortvloeien en nog steeds gebruik wilt maken van de aanbieding.

IncassoCC behandelt de financiële administratie van Booking LT. Namens Booking LT mogen wij u alsnog in de gelegenheid stellen om het betreffende bedrag € 90,00 binnen zeven dagen na heden te voldoen, zodat u alsnog gebruik kunt maken van de aanbieding en niet met onaangename administratiekosten van € 30,00 + Administratiekosten van € 10,00 te maken krijgt. Hieronder treft u een link waarmee u uw gegevens kunt bekijken en direct online kunt betalen.

T.N.V.: Online Deals & AMB Sales Marketing B.V.
IBAN: NL16 INGB 000 909 8914
BIC: INGBNL2A

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw betaling graag binnen de gestelde termijn tegemoet.


GEGEVENS BEKIJKEN

U kunt ons een email sturen door op de onderstaande knop te klikken en de formulier in te vullen.

CONTACTFORMULIER

Met vriendelijke groeten,

Team Incasso CC

Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
KvK: 73297852
Tel: +31857326677
Email: [email protected]Mijn vraag nu.. hoe ver gaan ze daadwerkelijk? Blijft het alleen bij mailtjes sturen /dreigen of komen ze echt langs aangezien ze het adres hebben die ik met mijn domme kop heb gegeven. Lijkt me niet toch??

Nachtwaker
Berichten: 57
Lid geworden op: 21-12-2018 10:11

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Nachtwaker »

Let wel:

Incasso CC
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
KvK: 73297852

en raad eens?

Online Deals & AMB Sales Marketing B.V.
Trasmolenlaan 12 3447 GZ WOERDEN
kvk 73297852

Dus is hetzelfde bedrijf!

Dus niet intrappen! Ze hebben geen poot om op te staan, de ACM heeft hier recent nog voor gewaarschuwd inzake eenzelfde zaak en daar geeft het ACM aan om niet te betalen!

https://www.acm.nl/nl/publicaties/acm-a ... ntiegarant

https://www.acm.nl/nl/publicaties/acm-w ... ssobureaus

Ik heb deze partij dan ook bij de ACM aangemeld.

Maar nogmaals, niet betalen! Wat ze doen is niet bij een rechter te verantwoorden dus ze hopen gewoon door intimidatie dat mensen gaan betalen.

Nachtwaker
Berichten: 57
Lid geworden op: 21-12-2018 10:11

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Nachtwaker »

Kijk in Belgie kan het allemaal wel aangepat worden:

https://www.eccbelgie.be/laat-u-niet-vangen/homeholiday

Consumenten worden opgebeld door [email protected] Met de heuglijke mededeling dat ze een gratis reis hebben gewonnen. Ze mogen een mail verwachten met alle verdere informatie. In die bewuste mail is echter alleen sprake van een betalend lidmaatschap om te kunnen genieten van de voordelen van [email protected], zijnde kortingen op reizen. Daar hebben de consumenten echter geen akkoord voor gegeven. Zich afmelden via de website van [email protected] lukt niet. Ook e-mails baten niet want de consumenten ontvangen toch een factuur van 89 euro.

Het gaat hier zonder twijfel om een afgedwongen aankoop, wat een verboden handelspraktijk is.
...
TA Finance Online Sales Marketing B.V. heeft geen toelating van de FOD Economie om op minnelijke wijze schulden te innen in België. Geef dus geen gevolg aan hun bedreigingen.

Lucien Ridderbroek
Berichten: 1
Lid geworden op: 06-03-2019 17:36

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Lucien Ridderbroek »

Beste allen,

Laat je niet bang maken.

Er wordt gedreigd met een incassobureau. Helaas het onze ;-) maar wij werken niet voor oplichters. Helaas wordt onze gratis voorbeeld aanmaning (https://e-legal.nl/aanmaning) gebruikt, waarin onze kantoornaam wordt vermeld.

Voor meer informatie zie https://e-legal.nl/boekvoordelig-com

Als ik niét betaal?
Berichten: 4
Lid geworden op: 24-01-2019 17:33

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Als ik niét betaal? »

5 herinneringen verder en vanochtend een aanmaning binnen gekregen pff haha.

Betreft: AANMANINGGeachte xxxxxx,

Tot op heden blijft u in gebreke met de betaling van de onderstaande factu(u)r(en), waarvan de betalingstermijn inmiddels ruimschoots is verstreken:


Factuurnummer

Factuurdatum

Vervaldatum

Bedrag

Factuur-400xxxx

26-02-2019

05-03-2019

€157.30

Voor deze factu(u)r(en) is u eerder al een betalingsherinnering gezonden. Desondanks is betaling nadien uitgebleven.

Vriendelijk doch dringend verzoek ik u alsnog zorg te dragen voor betaling. Uw betaling dient uiterlijk binnen [3-7] dagen na dagtekening van deze email te zijn bijgeschreven. Betaling dient plaats te vinden op IBAN NL16 INGB 000 909 8914 ten name van "Online Deals " te Rotterdam onder vermelding van bovenvermeld(e) factuurnummer(s).

Als tijdige betaling onverhoopt uitblijft, zie ik mijzelf helaas genoodzaakt de vordering ter incasso uit handen te geven aan e-Legal incasso advocaten. In dat geval zal tevens aanspraak worden gemaakt op vergoeding van de verschuldigde rente en buitengerechtelijke incassokosten. Vooralsnog verwacht ik dat het zover niet hoeft te komen en dat u alsnog aan uw financiële verplichtingen zult voldoen.

Om ervan verzekerd te zijn dat u deze brief ontvangt, zend ik deze brief zowel per post als per e-mail.

Mocht de betaling inmiddels hebben plaatsgevonden, dan kunt u deze brief als niet verzonden beschouwen.

U kunt ons een email sturen door op de onderstaande knop te klikken en de formulier in te vullen.

CONTACTFORMULIER

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groeten,

Team Incasso CC

Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
KvK: 73297852
Tel: +31857326677
Email: [email protected]


**
Ben op de hoogte dat E-legal niet met hun samenwerkt maar dat weten zij niet natuurlijk haha.
Ook ben ik op de hoogte van het besluit van het ACM.

Wat een stelletje mafkezen! Wordt moe van ze. Mocht ik hun brief binnen krijgen stuur ik het linea recta retour afzender

Jmarjo67
Berichten: 1
Lid geworden op: 14-10-2019 10:37

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Jmarjo67 »

Halli ik krijg steeds een mail van Always happy een bericht dat ik een open staande rekening heb bij hun.En dat het incasso buro Pragma finance.nl

Richardx
Berichten: 2
Lid geworden op: 31-10-2019 11:31

Re: https://boekvoordelig.com

Bericht door Richardx »

Bedankt voor de waarschuwing ik ben er nu niet in getrapt!

Gesloten