LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Forskolin Naturals

Nicole1962
Berichten: 2
Lid geworden op: 30-05-2017 11:43

Re: Forskolin Naturals

Bericht door Nicole1962 »

Hallo ik ben ook bij deze opgelicht stond duidelijk gratis iemand idee waar jet het pakket naar toe kan opsturen graag naar nicolevandenber***[email protected] iemand iedee waar je het naar kan opsturen ook ga ik aangifte doen bij de politie :oops: :oops:

Het is op dit forum niet toegestaan persoonlijke gegevens te plaatsen - dit mag wel via privebericht

ditmoetstoppen
Berichten: 4
Lid geworden op: 10-05-2017 21:32

Re: Forskolin Naturals

Bericht door ditmoetstoppen »

Forskolin Naturals
[Adres verwijderd door Moderator]
Groningen Nederland

Het is op dit forum niet toegestaan persoonlijke gegevens te plaatsen

Prada_2013
Berichten: 2
Lid geworden op: 02-06-2017 09:34

Re: Forskolin Naturals

Bericht door Prada_2013 »

Ik heb ook via Billink een proefpakket besteld en een rekening van 99.1 ontvangen, aanmaningen gehad, veel e mail verkeer met het bedrijf gehad zorg dat je alles zwart op wit hebt, in mijn mail stond dat het opgelost was. toen weer een brief van een incasso bureau gehad weer daar een mail toegestuurd. met een foto van de des betreffende reclame en het artikel nummer van het wet boek . Artikel 193g Handelspraktijken onder omstandigheden misleidend, Gelukkig worden we door onze wetgeving voor dit soort oplichting beschermd.

Prada_2013
Berichten: 2
Lid geworden op: 02-06-2017 09:34

Re: Forskolin Naturals

Bericht door Prada_2013 »

Mensen laat je niet bang maken.
Uw rechten tegenover een incassobureau
Wat zijn uw rechten tegenover een incassobureau? Zoals gezegd, kunt u de meeste incassobureaus gewoon negeren. Zij hebben geen enkel rechtsmiddel tot hun beschikking en kunnen geen enkele actie ondernemen die u en ik ook niet zouden kunnen ondernemen. Ze zijn slechts tussenpersoon voor ondernemers die het liefst hun tijd steken in hun kerntaak: het verkopen van zoveel mogelijk producten of diensten, ongeacht of iemand dat wel of niet kan betalen.

Consumenten in Nederland zijn behoorlijk kwetsbaar. Met name jonge mensen worden vaak het slachtoffer van kredietverstrekkers, postorderbedrijven en allerlei andere gewiekste ondernemers. Deze ondernemers beseffen dat hoe groter hun klantenbestand wordt, hoe groter de kans wordt dat er klanten tussen zitten die, om welke reden dan ook, hun rekening niet kunnen (of willen) betalen. Gelukkig voor deze ondernemers betaalt de meerderheid van de Nederlanders gewoon netjes op tijd de rekening. Maar wanbetalers horen nu eenmaal bij het ondernemerschap.

Betalingstermijnen

De meeste ondernemers zijn hier dus op voorbereid, en hebben vooraf nagedacht over wat ze aanmoeten met eventuele wanbetalers zoals u. Maar de overheid heeft regels opgesteld (al zijn ze vrij mager) die u toch enigszins beschermen. Zo dient een onderneming redelijke termijnen te hanteren voor het versturen van herinneringen en aanmaningen. In de praktijk komt het er op neer dat tussen de koop en betaling u doorgaans maar liefst 3 maanden zou kunnen wachten met betalen.

Incassokosten en Herinneringskosten

Anderzijds heeft de overheid ook toegestaan dat ondernemers incassokosten in rekening mogen brengen voor herinneringen, aanmaningen en dergelijke. Deze kosten zijn niet geheel vastgelegd en kunnen soms belachelijk hoog oplopen. Het is dus zaak rekeningen zo snel als mogelijk te betalen.

U heeft niets bij het incassobureau gekocht

En heeft dus in feite niets met hen te maken. In de brief die u ontvangt staat waarschijnlijk dat ‘de zaak (lees: uw openstaande vordering) door de schuldeiser ‘uit handen is gegeven’. Ja, dat kan dus niet. Laten we mevrouw Wehkamp gewoon als voorbeeld blijven gebruiken. U heeft iets gekocht bij Wehkamp en dus heeft u daar een schuld. Tenzij u de rekening vooraf betaalt uiteraard.

U moet die schuld dus betalen plus eventueel de extra kosten die Wehkamp u heeft opgelegd. Wat mevrouw Wehkamp verder met het incassobureau heeft bekokstoofd, is niet uw zaak. Mevrouw Wehkamp kan natuurlijk wel besluiten dat ze haar zaakjes door iemand anders laat behartigen. Maar het is dan aan u om daarmee akkoord te gaan.

Let op: deze stelling vervalt geheel als mevrouw Wehkamp besluit de zaak aan de rechter voor te leggen. In dat geval krijgt u te maken met een advocaat of deurwaarder. En daar dient u anders mee om te gaan.

U kunt gewoon in termijnen betalen

Mevrouw Wehkamp is ondernemer, en zij begrijpt dat mensen soms t

Cath59
Berichten: 1
Lid geworden op: 06-06-2017 18:40

Re: Forskolin Naturals

Bericht door Cath59 »

Normaal gesproken google ik een bedrijf of product voordat ik iets bestel. Deze keer helaas niet. Stom, stom, stom van mij!
Dus deel ik mijn verhaal hier maar in de hoop dat iemand anders er iets aan heeft.

Afgelopen zaterdag (Pinksterweekend) heb ik 's avonds laat het "proefpakket" besteld en omdat ik daarna ineens toch mijn twijfels had het internet afgezocht en veel klachten over dit bedrijf gevonden. Toen heb ik binnen een paar minuten mijn order geannuleerd, via het contactformulier en via de mail.

Dinsdag om 11:25 uur kreeg ik bericht van "Michiel" :
"Helaas is het pakketje al onderweg, dit omdat het kantoor en het magazijn afgelopen weekend dicht was ivm pinksteren."
en instructies hoe ik het moest terugsturen (RMA etc.).

Die reactie vond ik wat vreemd, dus heb ik per mail weer gereageerd en gevraagd hoe ze het pakket al opgestuurd kunnen hebben als het kantoor en magazijn gesloten waren. En of ik de verzendkosten vergoed krijg als ik het pakket terugstuur.

Daarop kreeg ik een reactie van "Laura":
"Onze klantenservice is gesloten, echter ons magazijn was zaterdag gewoon geopend.
[Ja vast, 's avonds laat in het Pinkerweekend. Wie gelooft dat?]
Op nationale feestdagen zijn wij helaas gesloten, wat natuurlijk logisch is.
In onze algemene voorwaarden en retourbeleid staat in dat het product op eigen kosten geretourneerd dient te worden."
Nice try van "Laura".

Waarom hebben deze mensen niet het fatsoen om te ondertekenen met hun volledige naam?
De enige algemene voorwaarden die op de bestelpagina te vinden zijn, zijn van Bralex/After Pay.
Dinsdagmiddag om 17:00 uur was het pakket nog niet ontvangen door PostNL.
Oh en kijk uit! Dat 0900 telefoonnummer wat in de emails staat is een betaald nummer en kost 70 cent p/m plus de gebruikelijke belkosten maar dat staat er niet bij.

Ik heb gisteren geweigerd het pakketje in ontvangst te nemen en het is nu (op kosten van Natucap/Forskolin) retour afzender en dit kan gevolgd worden via T&T van PostNL. Ben benieuwd of het hiermee afgelopen is.

vanleukenine
Berichten: 1
Lid geworden op: 03-07-2017 12:07

Re: Forskolin Naturals

Bericht door vanleukenine »

BEGIN HIER NIET AAN !!!!!!!!

ook ik heb gratis pillen besteld. hoewel ik de bestelling binnen een half uur geannuleerd had is er toch een pakje naar mij opgestuurd met daarin 2 potjes en een rekening van maar lieftst € 99. afgelopen week de potjes proberen terug te sturen maar het adres werd niet geaccepteerd door postnl omdat er geen toevoeging van de letter A bij het huisnummer bestaat. (dit adres staat met een sticker op het doosje geplakt)
het is dus een zelfverzonnen huisnummer. nu is echter de termijn van terugsturen verstreken. uiteraard contact opgenomen maar het helpt allemaal niet. foto s opgestuurd van het scherm van postnl zodat ze kunnen zien welke melding er op staat. dan krijg je het smoesje, dat er niet op te zien is op welke datum ik dat heb willen terug sturen !! hoe zielig ben je dan? ook hadden ze dit nog NOOIT meegemaakt. een oplossing is dus niet denkbaar want ik krijg een e-mail van de heer Coen dat het allemaal mijn schuld is en dat zijn juristen voor een waterdichte oplichtings mogelijkheid hebben gezorgd.
Dus is er geen andere mogelijkheid om onschuldige mensen te WAARSCHUWEN voor de praktijken van NATUCAP.
gezien de meldingen bij opgelicht is dit hard nodig!!
meld het op je facebook, mondeling, feestjes en partijen want dit moet stoppen !!!!!


ch

jacoellen
Berichten: 3
Lid geworden op: 03-07-2017 16:16

Re: Forskolin Naturals

Bericht door jacoellen »

Ik lees hier dat er oplichters aan het werk zijn ivm het product Forskolin Naturals dat ik vorige week gratis heb toegestuurd gekregen.
tot nu toe nog geen aanzoek tot betaling ontvangen, kan misschien nog komen. Wat moet ik doen?
Ik heb geen adres meer waar ik het product kan terug sturen en heb er al een deel van ingenomen.
Waar kan ik terecht als er toch problemen van komen?

Ajenne
Berichten: 1
Lid geworden op: 03-07-2017 17:55

Re: Forskolin Naturals

Bericht door Ajenne »

Hallo ik ben ook in dezelfde slangenkuil gestapt als jullie! En ik hoop dat iemand mijn kan vertellen hoe het is afgelopen...heb net een brief gehad van deurwaarder en de zaak komt volgende maand voor! Baal hier zo van....

spikeymoo
Berichten: 1
Lid geworden op: 03-07-2017 18:23

Re: Forskolin Naturals

Bericht door spikeymoo »

MIJN ADVIES NIET BETALEN!

zie www.consuwijzer.nl
https://www.consuwijzer.nl/thema/ongevr ... -geen-geld
https://www.consuwijzer.nl/search/all/negatieve%20optie
https://www.consuwijzer.nl/vakantie-vri ... gzendingen
https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven

Doe ook een melding bij de Autoriteit Consument en Markt zodat dit soort bedrijven aangepakt worden:

zie www.acm.nl
https://www.acm.nl/nl/contact/tips-en-m ... n-aan-acm/

Wat deze mensen doen mag wettelijk niet! E.e.a. is wettelijk bekend als "negatieve optie"

Matel
Berichten: 3
Lid geworden op: 19-06-2017 20:10

Re: Forskolin Naturals

Bericht door Matel »

Beste allen, inmiddels ben ik alweer een paar maanden bezig met dit malafide bedrijf. Ik heb niet eens iets besteld, maar een ander heeft dat als verrassing gedaan voor mij... Gratis producten zo werd het aangekondigd. Wel zijn mijn gegevens in gevuld en dan ben je helemaal de Sjaak! Ik heb dus zelf helemaal niets gedaan en wordt nu als een crimineel behandeld met incasso bureau's, dreigende taal, onbegrip en het voortdurend verdraaien van mijn woorden. Ik hoop werkelijk dat er een de rechtszaak uit voort komt waarbij mijn rechten hopelijk als burger duidelijk worden. Kennelijk zijn de mensen van het bedrijf voortdurend bezig om reacties van klanten in hun voordeel te weerleggen. Toby, Laura, Michiel, Coen.... Allemaal zonder achternaam en vrij onnozel als het gaat om het hanteren van de Nederlandse Taal. Is iemand al bij een rechtszaak geweest rondom dit probleem? Graag hoor ik hoe het is verlopen uiteindelijk.

jacoellen
Berichten: 3
Lid geworden op: 03-07-2017 16:16

Re: Forskolin Naturals

Bericht door jacoellen »

Hallo
Op einde van deze week is mijn gratis test afgelopen ben eens benieuwd of ik ook een rekening moet betalen, tot nu toe nog niks ontvangen.
krijg wel elke dag mails met advies omtrent afslanken van een zekere Chantal heb haar ook gemaild terug om de producten terug te sturen.
De volgende dag kreeg ik antwoord van een zekere Laura die me een adres gaf waarvan het huisnummer niet bestaat dus kan de pillen niet terugsturen.
Ook ben ik onmiddelijk gestopt met nemen van de pillen omdat ik niet zeker ben of ze uiteindelijk wel werken.

Matel
Berichten: 3
Lid geworden op: 19-06-2017 20:10

Re: Forskolin Naturals

Bericht door Matel »

Inmiddels worden mijn mails aan forskolin geweigerd en kan ik hen niet meer bereiken via de mail.
Hoogst waarschijnlijk moet ik nu ouderwets in de pen klimmen om hen te kunnen benaderen.
Hopelijk is het adres goed en wordt het bezorgd... Afgaande op de berichten die ik lees van mede gedupeerden, wordt dat nog een uitdaging.
De tijd die ik kwijt geraakt ben aan dez onzin zie ik graag verzilverd namelijk!

jacoellen
Berichten: 3
Lid geworden op: 03-07-2017 16:16

Re: Forskolin Naturals

Bericht door jacoellen »

Hallo
Mijn producten zijn woensdag voor de tweede maal opgestuurd deze keer naar een ander adres.
ik heb via Natucap in Groningen een adres ontvangen via mail en de producten zijn terug gestuurd en het pakket is aanvaard.
Tot nu toe nog geen melding gekregen of dat ik een ander pakket ga ontvangen om meer te betalen.
Kan iemand me zeggen hoeveel tijd er is tussen de testfase en het aanrekenen van de producten? bvb; 1 week 2 weken een paar dagen?
Dan weet ik of me nog iets staat te wachten als ik terug kom van mijn verlof.

Petrazoveel
Berichten: 1
Lid geworden op: 17-07-2017 10:48

Re: Forskolin Naturals

Bericht door Petrazoveel »

Lieve mensen,

Leer het nou: als het te mooi klinkt om waar te zijn dan is de kans groot dat het niet waar is.

Er bestaan (nog) geen afslankmethoden en dus ook geen pillen waarmee je afvalt zonder je levenswijze/eetstijl aan te passen.
Ik hoorde vorige week dat er in Engeland iets aan zit te komen (injecties), maar ga er maar van uit dat dat nog even duurt en dan alleen verkrijgbaar via het officiële medische circuit!

caro4385
Berichten: 1
Lid geworden op: 10-08-2017 12:45

Re: Forskolin Naturals

Bericht door caro4385 »

Ook ik zit met een rekening van 112 € heb het pakket ook terug gestuurd omdat ik een rekening kreeg terwijl op de site stond een gratis proef pakket. Jammer genoeg het bonnetje ook niet meer bewaard. Vandaag bij juridisch loket geweest om te kijken of ik hier onder uit kan. Jammer maar ik moet gewoon betalen want ik heb geen bewijs dat ik het terug gestuurd heb. Volgens medewerker juridisch loket is het beter om te betalen want er komen hoe langer hoe meer kosten bij en het kan dan oplopen tot over de 200 €. Nu van ellende maar betaald want meer kosten zie ik helemaal niet zitten.

Gesloten