LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

angeldhg
Berichten: 8
Lid geworden op: 13-07-2015 13:15

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door angeldhg »

Het mailtje is letterlijk overgenomen van de email die ik ontving. niet opgeven blijf ze maar stalen en dreigen op den duur zijn ze je zat en geven ze je je spullen. het is te erg voor woorden en heb ook aangegeven wat ik van hun mailtje in daarna niets meer gehoord maar ben volgens mij ook geblokt want kan niet meer inloggen.

Suzanne44
Berichten: 7
Lid geworden op: 23-08-2015 20:27

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door Suzanne44 »

Hallo allemaal,

Helaas nog niets gehoord van de politie nav mijn aangifte :twisted:
Wel heb ik op Facebook eenberichtje gemaakt, gepost en al mijn vrienden gevraagd dit te delen. Misschien kan iedereen zoiets doen? Als je een voorbeeld wilt hebben, hoor ik het wel!
Verder consuwijzer gemaild, die zeggen stuur maar een aangetekende brief, ik weet nog niet of ik dat doe, want dat kost me weer geld en ik wil juist mijn geld terug.
Ik ga mijnheer Stegeman maar eens een berichtje sturen en de Consumentenbond. Misschien levert dat nog iets op!

Nicolioo
Berichten: 1
Lid geworden op: 31-08-2015 14:13

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door Nicolioo »

Hier ook een vergelijkbaar verhaal. Actie van de dag heeft een mail gestuurd dat je geld terug kun krijgen van de voucher.
Dierenwinkel stuurde een mail dat ze leveringsproblemen hebben....
Ik heb een mail gestuurd dat ik een bewijs wil hebben van mijn bestelling en de betaling of dat ze mijn geld terug overmaken.

Is er iemand hier handig die misschien een verzamelmail kan sturen naar Stegeman ?

Suzanne44
Berichten: 7
Lid geworden op: 23-08-2015 20:27

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door Suzanne44 »

Ik heb net een email naar SBS6 gestuurd met daarin de link naar dit forum.
Helaas staat er op de website niet vermeld wanneer er weer nieuwe uitzendingen komen.
Misschien dat meer mensen dit kunnen doen?

dutchy
Berichten: 1
Lid geworden op: 01-09-2015 13:39

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door dutchy »

Helaas ben ook ik door onze grote vrienden van de dierenwinkel opgelicht. Na een week of 2 wachten op het produkt dat ik had besteld en betaald ging ik toch maar een mailen waar het bleef, na 2 mailtjes waar niet op werd gereageerd besloot ik te bellen!! Nou...als je een hartkwaal van ergernis en woede kunt krijgen dan heb ik die hoor!!
6 wachtende voor je, na een kwartier wachten..ben je de eerste die aan de beurt is...nou Not!! Dan wordt je gewoon vakkundig weggedrukt...Als het je al lukt om iemand aan de lijn te krijgen, hangen ze gewoon midden in je verhaal op...en als je dan toch nog het geduld ergens diep in je binneste weet op te graven en je krijgt na weer het hele circus van wachten etc. eindelijk iemand aan de lijn....dan wordt er gezegd...mevrouw wij drukken u niet weg, we hebben een telefoon storing wat we op dit moment proberen op te lossen en hupakee...toen werd ik weer weggedrukt.
Telefoon storing?? Gewoon een vreseselijke oplichtersbende die Dierenwinkel van Nederland...ben nu al 2 maanden bezig om mn geld terug te krijgen, maar daar zal ik een zeer lange adem voor moeten hebben, en helaas voor hun heb ik dat..
Wat een vreselijke bende daar zeg, dat er überhaupt nog enkele mensen daar aan de telefoon zitten die meewerken aan dit soort oplichting. .om je dood te schamen!!

Dutchy

waelfers
Berichten: 4
Lid geworden op: 01-09-2015 16:54

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door waelfers »

01-09-2015
Helaas ben ook ik opgelicht door deze winkel waarvan Melvin de Haan de directeur eigenaar is. Blijkbaar een bekende naam in fraudeland.
Via de website Aktie van de Dag (.nl) kon ik zo'n maand geleden een voucher kopen voor 14,95 die, bij aankoop bij dedierenwinkelvannederland.nl een waarde vertegenwoordigde van €40. Aktie van de dag timmert behoorlijk aan de weg en ofschoon zo'n aanbod te mooi om waar te zijn leek heb ik toch gekocht omdat deze site met ook andere zeer gerenomeerde partijen werkt. Helaas kwam ik bij het bestellen op 3 augustus erachter dat ik, om behoorlijk hoge verzendkosten te voorkomen tenminste voor zo'n €65 moest bestellen. Tsja wat doen je dan als je al €14,95 geinvesteerd hebt in het voucher. Nu, bijna een maand later en in totaal 4 daadwerkelijke contactmomenten. (daarvoor onderhand zo'n 15 telefoontjes a 15 minuten gepleegd) heb ik nog steeds niets en op mijn mail wordt in het geheel niet gereageerd! Bij het eerste telefoontje was de administrateur er niet en moest ik later terugbellen. Het tweede telefoontje leverde een bezorgdag op diezelfde week woensdag danwel donderdag op (zonder resultaat). Een week later bleek DHL al twee weken niet langs geweest te zijn en deden ze hun best om alles zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen twee weken uit te leveren. Enfin ook na die tijd nog steeds niets en telefoontjes worden na 15 minuten consequent afgebroken.... dit is een gebed zonder einde. Ook opmerkelijk: Aktie van de Dag stuur mij (ongevraagd) een paar dagen geleden een mail met de mededeling dat ik mijn voucherbestelling kan annuleren tegen terugbetaling van €14,95. Reden: leveringsproblemen bij de webwinkel. Voor eventueel betaalde bedragen zou ik me dan tot de winkel van dedierenwinkelvannederland.nl moeten wenden. Door een vertrouwde site heb ik me laten doorsluizen naar een fraudeuze...Ik ga in ieder geval via internet aangifte doen bij de politie....

Michelle1989
Berichten: 12
Lid geworden op: 07-08-2015 12:15

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door Michelle1989 »

Aangifte, doorgegeven aan undercover in Nederland. Ook de link van dit forum heb ik doorgegeven, alleen denk niet dat ze daarop kijken vanwege publieke omroep/commerciele omroep.. hopelijk wel natuurlijk..
Snap ook niet dat opgelicht zelf het nog niet opgepikt heeft.. als je ziet dat andere onderwerpen misschien eens 1/2 bladzijden heeft en dit onderwerp ondertussen al 8 bladzijden heeft, wat alleen maar blijft oplopen.

Ook ik heb mijn geld nog niet terug uiteraard, maar omdat ze hebben gezegd binnen 14 werkdagen (!!!) zou het nog kunnen tot 8 september:(

Suzanne44 ik zou graag je berichtje delen op facebook zodat we een veel groter publiek kunnen aanspreken... Als de politie of tv niets voor ons kunnen doen, moeten we dit zelf aanpakken.
Kan je mij via een pb je facebook doorgeven? Dan kan ik het ook delen en vragen aan mijn vrienden het te delen!

ledisc
Berichten: 1
Lid geworden op: 02-09-2015 11:52

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door ledisc »

Op 4 augustus een bestelling geplaatst bij dierenwinkel.nl uit Haarlem . met een bon van aktievandedag.

Na vele beloftes en emails verder , nu op 2 september nog steeds niets geleverd .

Gaat om 49,,9o euro voor hondenvoer en vlooien/tekenband , waarvan wij 34,95 betaald hebben en 14,95 aan aktievandedag .

Aktievandedag gemaild en hun storten de gemaakte kosten bij hun a 14,95 terug deze week .

Echter de 34,95 gemaakte kosten bij dierenwinkel.nl wil ik ook annuleren , maar geven niet thuis via mails en bij bellen steeds in de wacht tot je de eerstvolgende beller bent en dan krijg je kiestoon , erg frustrerend .

Heb 4 x gebeld a 20 minuten , niet klantvriendelijk en ruikt naar oplichting .

Had ik maar eerder deze site gekeken dan was ik wat voorzichtiger geweest , maar ja , je denkt via aktievandedag , dat zit wel goed , die kennen hun klanten ,dus niet .

Hopende dat de dierenwinkel.nl snel klaar is, met deze oplichtingspraktijken ., voordat er nog meer mensen gedupeerd worden door hun.

Beslag leggen op alles lijkt me de enige oplossing , en de gedupeerden hun gemaakte kosten terugstorten .

kinderleidster
Berichten: 15
Lid geworden op: 09-08-2015 16:24

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door kinderleidster »

Hier inmiddels ook precies een maand verder na bestelling. Geen geld retour, wel van actie van de dag en die stel ik ook aansprakelijk voor restbedrag. Dan lossen zij het maar verder op.
Aangiftes moeten er gedaan worden. Undercover nederland wil ook heel graag meer reacties.
Ik had via de website contact formulier ingevuld en ze hingen volgende dag aan de telefoon. Ze vonden deze zaak erg interessant. Maar hoe meer mensen hoe beter denk ik. Want dan pas kunnen ze het gebruiken.

Alle telefoontjes (waar je niet doorheen komt) kosten me al meer dan het aankoopbedrag.
Ook de boosheid die ik heb. Een beetje een maand bezig zijn met een oplichtingwinkel, aangifte ed.

Maar ik schrik vooral van de hogere bedragen hier. Bij mij gaat het om een klein bedrag gelukkig.
Maar het is een principe kwestie. Zomaar geld innen van mensen dat mag gewoon niet. Dat heet diefstal.

Dus mensen aangifte en undercover in nl. Wat ik vooral zou willen is hun website niet meer online zien.
Tis te erg voor woorden. Dat mensen er nog steeds kunnen bestellen. Laat ze eerst maar de andere dingen afhandelen voordat ze nieuwe mensen gaan belazeren

jacqueline_20
Berichten: 12
Lid geworden op: 01-07-2015 16:52

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door jacqueline_20 »

Een tijd terug heb ik hier iets geplaatst in dit onderwerp.
Ook ik was de dupe.
Wat ik erg betreur is dat het maar doorgaat en doorgaat.
Kan niemand dit stoppen? Zo jammer dat er weer nieuwe gedupeerden bij komen.

wesseltjes
Berichten: 1
Lid geworden op: 03-09-2015 18:30

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door wesseltjes »

Allemaal heel herkenbare verhalen! Verzoek om dit massaal te melden bij undercover.nl, heb ik ook gedaan.
Met z'n allen kunnen we hopelijk een vuist maken. :evil:

Suzanne44
Berichten: 7
Lid geworden op: 23-08-2015 20:27

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door Suzanne44 »

Allen,

Ik ben ze nu aan het spammen!
Ik stuur iedere 10 minuten 10 berichten naar [email protected] en klantenser[email protected]
Misschien kunnen jullie mee spammen?
Als iemand een privemail heeft van Melvin dan wil ik daar ook naar gaan mailen!

@Michelle, je hebt een PB!

jacqueline_20
Berichten: 12
Lid geworden op: 01-07-2015 16:52

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door jacqueline_20 »

@Christinevanpeer

het adres is Waarderweg [verwijderd door moderator] in Haarlem.
Ik heb al eens gegoogled op dit adres en ziet er uit als een (leegstaand) kantoorpand.
Ik woon helaas niet in de buurt anders was ik er zeker al eens langs gegaan.
Ze pretenderen een mega magazijn te hebben en als dat zo is dan zou er wel elke dag activiteit moeten zijn.

jacqueline_20
Berichten: 12
Lid geworden op: 01-07-2015 16:52

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door jacqueline_20 »

[verwijderd door moderator] haarlem is zeker zijn huisadres.
Daar woont ene Melvin en op dat adres staat dedierenwinkelvannederland ook.
Tevens nog een pc store, waarover ik ook al vage dingen lees ..

Michelle1989
Berichten: 12
Lid geworden op: 07-08-2015 12:15

Re: De Dierenwinkel van Nederland.nl - Opgelicht?

Bericht door Michelle1989 »

Inderdaad alles op https://nl.trustpilot.com/review/www.de ... derland.nl is eraf gehaald.
Ik heb er nu een nieuwe beoordeling opgezet. Deze mensen moeten toch gestopt worden!

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat tros opgelicht hier mee aan de slag gaat... 9 bladzijden moet toch al opgevallen zijn bij hun.
Ik ga vandaag ook nog een mailtje sturen naar undercover in nederland wat ze verder van plan zijn en wat wij zelf nog meer kunnen doen.
Vandaag zou de laatste dag zijn dat ik mijn geld terug zou krijgen.. maar uiteraard nog niets ontvangen.

En maar tanken met zn porsche:(

Gesloten