LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Opgelicht door Dyannes - www.dyannes.nl - KvK 56520441

Gesloten
Nathalie-u
Berichten: 1
Lid geworden op: 15-12-2016 11:16

Opgelicht door Dyannes - www.dyannes.nl - KvK 56520441

Bericht door Nathalie-u »

Ik wil graag iedereen waarschuwen voor http://www.dyannes.nl uit Rotterdam, ******* Rotterdam /
inschrijving kvk op Van Leidenvliet ****** Barendrecht. Onlineshop in nagel producten / gel lak / led lampen etc.

2 jaar geleden stonden deze vrouw en man op verschillende beurzen en markten hier heb ik voor het eerst een van hun producten gekocht en geprobeerd. Dat beviel goed, dus toen ben ik ook online gaan bestellen. Ik ging er vanuit dat dit betrouwbaar was aangezien ik deze man en vrouw ook daadwerkelijk ontmoet heb en in het verleden tevreden klant was.
Nu heb ik op 24 november 2016 een bestelling gedaan voor een led/CCFL lamp omdat ik in mijn e-mail een nieuwsbrief kreeg over de black friday actie van -20% op alles. Ik kreeg wel meteen een bevestiging in mijn mailbox (automatisch)
Op hun website staat voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Vrijdag hoorde ik echter niets meer dus ik heb voor de zekerheid een email gestuurd om te vragen of mijn bestelling goed was doorgekomen. Geen reactie op mijn e-mail.
Maandag 28 november kreeg ik ineens een bevestiging van de verzending van mijn order. Echter zonder track en trace of iets dergelijks.
Echter heb ik de hele week niets thuis ontvangen. Ik heb weer een mail gestuurd en gevraagd wat de track en trace is (dacht misschien is er bij post nl vertraging i.v.m. sinterklaas) echter weer geen reactie.
Er staat een telefoonnummer op hun website 06159**714, maar dit werkt niet. Ook whatts app berichten komen niet aan. Ik heb uit een verleden nog een ander telefoonnummer en via internet bij nog een ander nummer terecht gekomen 06336**015 . Alle nummers zijn buiten gebruik.
Ze hadden een Facebook pagina, ook deze is verwijderd. Ik vond wel op Facebook wel een bericht van september van een leverancier, die http://www.dyannes.nl in commentaar vermeld had, dat ze rekeningen nog niet betaald had.
Op hun website staat een gastenboek, deze berichten worden eerst door hen gescreend, maar ook niet geplaatst.

Intussen is het 3 weken geleden en heb ik geen enkele reactie van hen ontvangen. Wel zie ik ineens dat ze de LED/CCFL lampen van hun website af gehaald hebben, waaruit ik voorzichtig concludeer dat ze deze nooit gehad hebben en ze dus wel degelijk actief zijn op internet. Ik heb hen nog eens vriendelijk verzocht om mij het geld terug te storten, maar tot op heden helemaal geen reactie.
Via internet vind ik na wat zoekwerk nu ook al reacties van andere gedupeerden.
Ik heb daarom ook digitaal aangifte gedaan en wil via dit bericht ook andere mensen waarschuwen om niets meer bij deze website te bestellen!

[Persoonsgegevens verwijderd door moderator]

Elizabeeth
Berichten: 1
Lid geworden op: 12-08-2017 19:25

Re: Opgelicht door Dyannes - www.dyannes.nl - KvK 56520441

Bericht door Elizabeeth »

Spam verwijderd door moderator

Gesloten