Norbert N of B in Spanje

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Spelt
Berichten: 1
Lid geworden op: 03-12-2021 16:32

Norbert N of B in Spanje

Bericht door Spelt »

Alert: Bent u een Nederlandse ondernemer, student, digital Nomad of restauranthouder en komt u een zeer aimabele Nederlander tegen die zich voordoet als NORBERT(O) Nugroho o.i.d. PAS OP!

Hij biedt u bijzondere kansen aan de hand van mooie vastgoedprojecten, Tiny houses of in de hotel of evenementen branche, nogmaals PAS OP. Deze man van begin/midden veertig beloofd gouden bergen en doet dit aan de hand van projecten en namen van anderen. Hij kent zogezegd veel gevestigde partijen en namen. Maar na een poosje vind je uit dat niets klopt.

Hij gebruikt jonge mensen om geld af te nemen via voorschieten, drankjes en eten te laten betalen. Ondernemers probeert hij mee te krijgen door mensen met elkaar in contact te brengen. In the end klopt er niets van en ben je zo financieel in problemen gebracht, heb je een vordering bij hem van een paar honderd of paar duizend euro en voel je je enorm belazerd en is het vertrouwen beschaamd.

In Valencia heeft deze Norberto al veel slachtoffers gemaakt. Nu is hij bezig in de buurt van Barcelona. De gedupeerden van hem in zowel Nederland als Spanje willen dat deze oplichtingspraktijken of ze klein zijn/lijken of groot zijn stoppen. Rond 2009 is Norberto eerder in Opgelicht geweest. Hij heeft er echter niets van geleerd.

Plaats reactie