Opgelicht door NL72INGB0631721797 j kramer

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Tessssssa
Berichten: 2
Lid geworden op: 02-12-2021 22:36

Opgelicht door NL72INGB0631721797 j kramer

Bericht door Tessssssa »

deze gene maakt meerdere slachtoffers op marktplaats. : NL72INGB0631721797 tnv j kramer Heerenveen ik heb een snes / super nintendo gekocht voor 65 plus verzending ik zei ik rond het wel af naar 75 voor de moeite van versturen. ik netjes betaald had die gene de advertentie verwijderd kijk ik een half uur later weer op marktplaat staat die er weer op dan komt die met een smoesje ja had mijn vrouw gedaan die wist niet dat die zo snel verkocht was. dus had die het verwijderd kijk ik 30 minuten later weer had die hem weer geplaatst voor de 3x toen was het wel duidelijk dat die me had opgelicht want daarna kreeg ik ook geen reactie meer gelijk contact opgenomen met marktplaats die had hem geblokkeerd vandaag ook aangifte gedaan en hopelijk doen de rest van zijn slachtoffers dat ook. het is ook niet 1 van de slimste oplichters want heb waarschijnlijk zijn adres. voordat die mij had opgelicht had ik op een andere reactie gereageerd om zijn adres te krijgen: blauwgras 65 heerenveen en daar zei die kom je nog wel opdagen je bent nog niet geweest. grote kans dat die daar woont of daar om heen. wie oh wie kent deze gene NL72INGB0631721797 tnv j kramer heerenveen beloning voor de gene die mij naar dit persoon kan leiden. ik ga er vandaag of morgen ook naar dat adres toe mijn geld ophalen.
kijk uit met J. Kramer NL72INGB0631721797 waarschijnlijk woont die dus op blauwgras 65 heerenveen ga bij de hele buurt een flyer in de bus gooien dat iedereen weet dat die een vieze smerige oplichter is. Kijk uit voor J Kramer NL72INGB0631721797 !!!!!!!!!!

Plaats reactie