John Beijer BeursPro: adviezen?

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
alex investeringen
Berichten: 1
Lid geworden op: 17-10-2021 05:17

John Beijer BeursPro: adviezen?

Bericht door alex investeringen »

Hoi allemaal,

Ik heb een aantal vragen omtrent John Beijer. Hij word namelijk op verschillende sites als 'oplichter' omschreven, maar hoe kan het dan zo zijn dat hij telkens wel aan tafel zit met Harry Mens in het programma Business Class ? Ook is hij genomineerd voor de Cash Cow van dit jaar net zoals een paar jaar geloof ik, samen met Martine Hafkamp.

Ik ben geen voor of tegenstander van deze man maar het klinkt nogal tegenstrijdig allemaal....

Ik ben zeker geïnteresseerd in beleggen, maar weet niet zo goed hoe ik moet beginnen en met BeursPro leek me dat wel een mooi begin aangezien je dan niet echt verstand hoeft te hebben van deze markt... Zijn er nog meer van die aanbieders die werken met algoritmes?
Of is dat allemaal scam ?

Ik hoor graag van je ....

gr Alex

Plaats reactie