Peter (PHM) Meeks (een DJ van dubieus allooi)

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Meentzen
Berichten: 1
Lid geworden op: 18-09-2021 16:32

Peter (PHM) Meeks (een DJ van dubieus allooi)

Bericht door Meentzen »

Dit is dezelfde Peter Meeks als degene die in het onderstaande onderwerp besproken is

handelsites-bv-marktplaats-en-ebay-f26/ ... 26091.html

Deze zogenaamde DJ uit Echt heeft gedurende augustus en september onder de aliassen PeterB2B en Twitch66 op Marktplaats mensen geld afgetroggeld door items aan te bieden die vervolgens niet geleverd werden. Het ging dan om Cds, vinyl en decoratieve kunst van new wave bands als Joy Division, Sisters of Mercy en Dead Can Dance. Na betaling zou hij dan een zelf verzonnen Post.NL Track & Trace code opgeven (of niet eens), die dan natuurlijk niet herkend zou worden door de app van Post.nl. Schijnheiligheid is zijn kenmerk.

Na niets van hem ontvangen te hebben wees ik hem fijntjes op de bovengenoemde link, waar hij natuurlijk "nooit van gehoord" had, ondanks dat het telefoonnummer dat genoemd werd door gebruiker Pulse (06-41599327) correspondeert met dat van zijn "computerbedrijf" Pemeco BV in Echt (niet te verwarren met het gelijknamige constructiebedrijf uit Hedel).

Peter Meeks heeft in het verleden dus ook mensen zogenaamd iPad Air's aangeboden maar nooit geleverd. Wel geïncasseerd natuurlijk. Op 27 juli van dit jaar bood hij nog een "iPhone X 64GB Zwart" op Marktplaats aan als PeterB2B.

Nog verwerpelijker was zijn online collecte poging om goedbedoelende mensen te misleiden geld te doneren aan het KWF. Bij navraag bleek hij helemaal niet voor hen actief als collectant te zijn. Derhalve was zijn online collectebus vals en zouden donaties bedoeld voor kankerpatiënten in 's mans eigen portemonnee belanden (zijn moeder zou trots op hem zijn).

Zijn huidige rekeningnummer is NL92 RABO 0334 8937 12
Zijn privé telefoonnummer is 06 -18 29 01 52
Zijn adres is onbekend (en hij weet zelf wel waarom).

Koop niets van Peter Meeks. En boek hem ook niet als DJ.

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190524_00107238

Plaats reactie