Ervaringen met Active Lifestyle Club (afvallen, gewicht verliezen, Herbalife)

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
PocoX3
Berichten: 1
Lid geworden op: 28-04-2021 20:35

Ervaringen met Active Lifestyle Club (afvallen, gewicht verliezen, Herbalife)

Bericht door PocoX3 »

Ik heb net een Zoom bijeenkomst gehad over de Active Lifestyle Club. Zij helpen mensen met afvallen, fitter worden, enz.
Dit doen ze met Herbalife.
Járen geleden heb ik eens een bijeenkomst over Herbalife bijgewoond, na een half uur hadden ik en een andere man door dat het om een piramidespel leek te gaan en hebben de bijeenkomst verlaten.
Ook bij de ActiveLifestyleClub riekt het naar piramidevorming en ik vroeg me af of meer mensen bekend met deze club.
De voornaamste redenen waarom ik denk dat het een piramidespel is zijn de feiten dat er eigenlijk maar vage informatie werd gegeven, er werd heel kort maar duidelijk een rang genoemd en er wordt vooral verteld hoeveel je ermee kunt verdienen (zeker als je wat meer mensen "onder" je hebt, kun je aardig wat verdienen). Het zijn vooral jonge mensen die hier aan meedoen, allemaal twintigers.
Ik ga hier niet in mee, ik was vooral nieuwsgierig.
Ik ben ook nieuwsgierig naar ervaringen met de Active Lifestyle Club. Zijn er mensen die hier aan meedoen, of ook afgehaakt zijn na het beluisteren van hun verhaal?
Laatst gewijzigd door Moderator op 29-04-2021 13:19, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Titel verhelderd

Plaats reactie