[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Opgelicht.nl • Waarschuwing voor Van Dijk Meubelstoffering Groningen
Pagina 1 van 1

Waarschuwing voor Van Dijk Meubelstoffering Groningen

Geplaatst: 04-09-2019 15:25
door Cisca
Ik zoek mensen die te maken hebben gehad of hebben met Van Dijk een meubelstoffeerder in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De man stopt folders in brievenbussen over een mooie aanbieding met 25% korting. In mijn geval voor een coating van de eren kussens van mijn bank. Hij levert slecht werk, je mag de kussens pas na anderhalve dag uitpakken, en dan blijkt de vogel gevlogen. De kwaliteit is zeer slecht, er is sprake van kleurverschil en de kussens zijn niet meer bruikbaar want ze engen bruine verf af.
Toen ik de man wilde bellen kreeg ik hem na veel aanhouden eindelijk op zijn 06 nummer aan de lijn. Hij beloofde veertien dagen later te bellen want hij was met vakantie. Wie er belde geen Van Dijk. Zijn 06 nummer is off line en de man is spoorloos.
Bij navraag, staat hij niet geregistreerd bij de KvK. Achtehalen is onmogelijk, net als aangifte doen etc. Nee contact met me op als dit bericht je bekend voor komt. Hij stoffeert, repareert en reinigt meubels en dus de coating die blijft afgeven. etc.
cisca.mudde8@gmail.com