Pagina 1 van 1

https://discountalligater.com/

Geplaatst: 16-11-2019 22:47
door Cocacola
https://discountalligator.com/

[email protected]

Quote....Pakketje van ‘Discountalligater’, 'Bigdiscountshopper' of ‘My Discount Buddy’ gekregen? Betaal niet!

Vandaag kwam er een bezorgde man aan onze balie. Hij had post en e-mails gekregen van My discount Buddy! Hij moest een rekening betalen, maar wilde eerst advies van de politie.

Er worden pakketjes van o.a. 'Bigdiscountshopper' en ‘My Discount Buddy’ met artikelen als een USB-kabel rondgestuurd. Via een bijgeleverde brief en een e-mail of SMS word je erop geattendeerd dat je een factuur moet betalen. Dit is een ongevraagde toezending. Je hoeft dus niet te betalen.
Je krijgt het pakketje zonder dat je het besteld hebt. Bij het pakketje zit een factuur maar je krijgt ook een factuur gestuurd op jouw e-mailadres of via SMS. Het gaat om een bedrag van €13,90 voor bijvoorbeeld een ‘Charger USB cable type C 1M'. Dit bedrag zou je volgens de brief over moeten maken op een rekening op naam van Shopping Fulfilment Center LTD.
Ook verstuurt dit bedrijf andere producten ongevraagd toe zoals fietslampjes en oordopjes. Opvallend: al deze producten komen steeds, met verzendkosten, op €13,90.

Ongevraagde toezending
Nogmaals: er is sprake van ongevraagde toezending. Volgens de wet is dit verboden. Je mag het product houden en je hoeft verder niets te betalen. Ook hoef je het product niet terug te sturen. Als je niet betaalt, kan het bedrijf gaan dreigen met een aanmaningen of een incassobureau. Laat je niet bang maken. En betaal niet!^MH

Bron: ConsuWijzer en Opgelicht?!

Re: https://discountalligater.com/

Geplaatst: 16-11-2019 22:50
door Cocacola
Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer
discountalligator.com
Kemp House, 160 City Road, London, United Kingdom, EC1V 2NX
E-mailadres: [email protected]
Company number: 11845450