[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 176: Illegal string offset 'forum_id'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 178: Illegal string offset 'forum_id'
Opgelicht.nl • Hennep in je huis - 22 september 2015
Pagina 1 van 1

Hennep in je huis - 22 september 2015

Geplaatst: 22-09-2015 14:52
door Moderator
Je hebt een nieuw huis gekocht, maar je oude woning staat nog op de markt. En dus verhuur je die. Aan een nette huurder, denk je. Totdat de politie een hennepkwekerij in je huis aantreft...

Re: Hennep in je huis - 22 september 2015

Geplaatst: 23-09-2015 18:27
door MisterWaakzaam
Op http://www.z24.nl/partners/partnerexper ... lis-588531 staat het volgende:
Zo voorkom je een wietkwekerij in je verhuurde bedrijfspand (Interpolis)
Gepubliceerd: 23 september 2015 10:22 |

Heb je als ondernemer een loods, schuur of pand tijdelijk niet in gebruik, dan laat je deze niet leeg staan. Want een afgelegen, leegstaand bedrijfspand loopt nu eenmaal een groter risico op schade door vernieling, inbraak of brandstichting.

Dus zoek je een huurder. Maar let goed op! Check en dubbelcheck de gegevens van de persoon aan wie u uw bedrijfspand wilt verhuren. En maak goede afspraken. Want natuurlijk kan het goed gaan, maar voor u het weet, verhuurt die aardige, betrouwbaar uitziende persoon uw pand onder aan een goede kennis, die op zijn beurt het pand weer onderverhuurt.

En dan aan een minder betrouwbaar persoon, die een hennepplantage of drugslaboratorium inricht in uw pand. In dit artikel van de afdeling van Interpolis, lees je welke gevolgen dit voor je kan hebben. Wanneer de alarmbellen horen te gaan rinkelen en hoe je als verhuurder illegale drugsactiviteiten uit je bedrijfspand weert.