Waarschuwing voor Van Dijk Meubelstoffering Groningen

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Cisca
Berichten: 1
Lid geworden op: 04-09-2019 15:12

Waarschuwing voor Van Dijk Meubelstoffering Groningen

Bericht door Cisca »

Ik zoek mensen die te maken hebben gehad of hebben met Van Dijk een meubelstoffeerder in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De man stopt folders in brievenbussen over een mooie aanbieding met 25% korting. In mijn geval voor een coating van de eren kussens van mijn bank. Hij levert slecht werk, je mag de kussens pas na anderhalve dag uitpakken, en dan blijkt de vogel gevlogen. De kwaliteit is zeer slecht, er is sprake van kleurverschil en de kussens zijn niet meer bruikbaar want ze engen bruine verf af.
Toen ik de man wilde bellen kreeg ik hem na veel aanhouden eindelijk op zijn 06 nummer aan de lijn. Hij beloofde veertien dagen later te bellen want hij was met vakantie. Wie er belde geen Van Dijk. Zijn 06 nummer is off line en de man is spoorloos.
Bij navraag, staat hij niet geregistreerd bij de KvK. Achtehalen is onmogelijk, net als aangifte doen etc. Nee contact met me op als dit bericht je bekend voor komt. Hij stoffeert, repareert en reinigt meubels en dus de coating die blijft afgeven. etc.
[email protected]

Plaats reactie