Oplichter Marktplaats ene Marcel telnr 0612271992

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Hanane__27
Berichten: 1
Lid geworden op: 17-02-2021 21:19

Oplichter Marktplaats ene Marcel telnr 0612271992

Bericht door Hanane__27 »

Oplichter op Marktplaats!!
Verkoopt zogenaamd Scottisch Fold Kittens
, wegens drukte moest je hem appen. OPPASSEN: hier belt met nr 0612271992 en klinkt als een man op leeftijd. Vervolgens stuurt hij een vetaalverzoek van 5EUR voor het reserveren van een van de kittens.
Na 10 minuten drammen zei ik “nee, ik wil graag een rekeningnr, dan boek ik het over”. Dat wou die naar niet en begreep niet waarom ik volgens veiligheidsredenen er zo standvastig op bleef.
Vervolgens kreeg ik het rekeningnr; NL11RABO en de rest komt vanzelf.
Ik ben er niet ingetrapt en bij deze wil ik zijn slachtoffers hiervoor waarschuwingen. Pas op!

Plaats reactie