Tim van Dijck nokey service (via slotenmaker Marten

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
Simonedebeauvoir
Berichten: 1
Lid geworden op: 08-11-2020 11:50

Tim van Dijck nokey service (via slotenmaker Marten

Bericht door Simonedebeauvoir »

Via slotenmaker Martens centrale doorverwezen naar ene Tim van Dijck. Spreekt geen prijs af, rekent vervolgens 1700 euro. Heeft smoesjes over goedkeuring van eigenaar. Komt met bus zonder logo en een zgn stagiaire. Factureert met nokey service Amsterdam. Echte naam vermoedelijk anders. Heeft een duitse bankrekening. Slotenmaker Martens valt geen gesprek mee te voeren.

Malafide slotenmakers. Pas op!!

DOE GEEN ZAKEN MET:

Rekeningnummer: DE53100110012625716498

Slotenmakers met telefoonnummers beginnend met 085. Is allemaal dezelfde oplichting.

Plaats reactie