Snuffelhal te Wolvega

Hier kun je een oproep plaatsen als je in contact wilt komen met mensen die ervaring hebben met een bepaald persoon en/of een aan een specifiek persoon gerelateerde onderneming. Anderen kunnen via een persoonlijk bericht of per mail contact met je opnemen om details over de zaak uit te wisselen. Als je bent ingelogd, kun je met één druk op de knop aangeven dat je ook ervaring hebt met de betreffende persoon.

De titel van het bericht moet er zo uitzien: Gezocht: personen die ervaring hebben met ........ (uitsluitend naam) of ........ (uitsluitend naam)

De oproep moet er zo uitzien:

Ik ben op zoek naar personen die ervaring hebben met ........(uitsluitend naam). Je kunt contact met mij opnemen via een persoonlijk bericht.

Berichten die niet volgens dit format zijn geplaatst en berichten ouder dan 6 maanden worden verwijderd.

Op alle forumberichten zijn de gedragsregels van toepassing.
LarsHiem
Berichten: 1
Lid geworden op: 30-04-2019 22:46

Snuffelhal te Wolvega

Bericht door LarsHiem » 30-04-2019 22:51

Op 11-4-2019 hebben wij bij de Snuffelhal te Wolvega van dhr. Westra een koelkast gekocht waar wij €100,- voor hebben betaald. Helaas ging deze koelkast op 12-4-2019 spontaan kapot. Hij deed helemaal niets meer. Teruggegaan naar de Snuffelhal te Wolvega en getracht een oplossing te zoeken met dhr. Westra. Helaas tevergeefs. Dhr. Westra heeft mij woedend en hardhandig de Snuffelhal uitgeduwd en vervolgens mij en mijn vrouw overal op geblokkeerd. Pas op voor deze man en koop vooral geen koelkast van hem!!!

Plaats reactie